Skip to content

Regiebegeleider LVB en MVB, Singelhof, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

Jij als regiebegeleider weet als geen ander verantwoordelijkheid te nemen voor de cliënten en het team. Daarnaast sta je bekend als verbinder en maak je van een huis een thuis. Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp bouw je samen met het team in deze afwisselende functie

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Het uitdagende in deze functie is dat je bezig bent met afwisselende taken. Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je mensen op weg richting werk of dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven. Je stimuleert een cliënt zijn kamer schoon te maken, belangrijke zaken leg je vast en vervolgens begeleid je een cliënt bij zijn of haar ADL-verzorging.

In deze veelzijdige functie draag je je eigen caseload, schrijf je individuele ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering. Daarnaast heb je overleg met je collega’s, gedragskundige en verwanten om ondersteuningsplannen op te stellen en te bespreken. Binnen het team heb je een sturende rol, je neemt verantwoordelijkheid in je eigen teamtaak en je ondersteunt collega's hierin.


Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Je richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt.

Kortom wij zijn op zoek naar een collega die met ons wil bouwen en die graag meerdere verantwoordelijkheden als uitdaging ziet. Graag maken wij kennis met jou!

Thuis bij Reinaerde de Singelhof

De Singelhof is een appartementencomplex van Reinaerde in Woerden waar 24 uur per dag ondersteuning en zorg verleend wordt aan mensen met een verstandelijke beperking. De leeftijden zijn variërend van 18 tot 60+. De doelgroep is licht verstandelijk beperkt (LVB) tot matig verstandelijk beperkt (MVB). In totaal wonen er 36 cliënten met een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen. Er wordt gewerkt met de methodiek BAAS en met Krachtig & Zelfbewust. Het uitgangspunt is optimaliseren van de kwaliteit van bestaan.


Het team bestaat uit ruim 20 begeleiders waar een professionele, respectvolle en ondernemende grondhouding belangrijk en aanwezig is. We bieden een prettige werksfeer waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ons doel is het bieden van een prettig en veilig woon- en leefklimaat voor onze cliënten. De Singelhof ligt aan de rand van het centrum van historisch Woerden. Het NS-station Woerden ligt op loopafstand.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een vast contract
  • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw kwaliteiten als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW).
  • Een gestructureerde manier van werken
  • Een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor waarmee je de zon laat schijnen, ook als het even wat minder gaat

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij vaak een kans in plaats van een beperking?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met telefoonnummer 030-2299922 en vraag naar Rian Koppes, manager. Of stuur een WhatsApp naar Leonie Dingemans, specialistisch begeleider 06-23498749. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

of

Apply with Indeed onbeschikbaar