Skip to content

Regiebegeleider, Loerickerstee, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Zelfstandig werken, individuele ondersteuning, veel ruimte om je eigen dienst in te vullen, een fijn team, dat goed samenwerkt en gericht is op ontwikkeling; dat is de Loerickerstee!

Over Reinaerde Loerickerstee

Loerickerstee maakt deel uit van een ruim opgezet woon-, zorg en gezondheidscentrum. In het gezondheidscentrum is een receptie en grand café aanwezig. Binnen dit complex hebben 13 cliënten van Reinaerde een eigen appartement. Deze appartementen bevinden zich op de bovenste (derde) etage van het gebouw. Er wonen cliënten van de leeftijd van 52 tot 84 jaar oud, met een lichte tot matige verstandelijke beperking, die de bescherming van deze woonvorm nodig hebben, maar die op het gebied van dagelijkse verzorging grotendeels zelfstandig zijn. In ieder appartement is een kleine keuken. De meeste cliënten maken gebruik van het eten beneden in het grand café of koken zelf of maken gebruik van voorbereide maaltijden. De cliënten ervaren op grond van leeftijd toenemende lichamelijke problematiek.
Er is op de Loerickerstee begeleiding aanwezig van 8.00 uur tot 22.00 uur. Op deze locatie draai je geen slaapdienst maar kunnen de cliënten van Reinaerde door een noodknop te gebruiken 's nachts een beroep doen op de nachtdienst van het verzorgingshuis. Afspraken over zorg en ondersteuning worden vastgelegd in een ondersteuningsplan dat afgestemd is op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt.


Daarnaast kunnen de cliënten binnen deze locatie gebruik maken van activiteiten die door het verzorgingshuis georganiseerd worden. Hierbij valt te denken aan; koffieochtend, spellenmiddag, muziekuitvoeringen of bingo.
Loerickerstee ligt in vriendelijke ruim opgezette rustige wijk in Houten Zuid. Het winkelcentrum en het treinstation Castellum liggen op loopafstand. Bij de Loerickerstee wordt er gebruik gemaakt van een combinatie van de methodiek Krachtig en zelfbewust en Urlings. Bij de methodiek Krachtig en Zelfbewust wordt er gekeken naar de mogelijkheden en sterke punten van een cliënt en niet naar problemen en zwakke punten. Urlings is gericht op het hebben van een prettige en comfortabele oude dag, dat cliënten geaccepteerd worden zoals ze zijn met al hun eigenaardigheden (accent ligt op aanpassen van de omgeving aan de cliënt), dat kennis en vaardigheden die ze hebben in stand worden gehouden en dat de cliënten respectvol worden begeleid in hun proces van lichamelijke en/ of psychische achter- uitgang.

Over ongeveer anderhalf jaar zal er waarschijnlijk uitbreiding plaatsvinden voor 12 ouder wordende cliënten. Dit biedt voor jou verschillende ontwikkelingsmogelijkheden!

Jouw talent en taken als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding voor bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een begeleidingsfunctie
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Ervaring in de functie van regiebegeleider is een pré: in staat zijn om te organiseren, communiceren en delegeren
 • Goed aan kunnen sluiten bij de doelgroep (oudere cliënten met een licht verstandelijke beperking)Je taken als Regiebegeleider bestaan uit

 • Ondersteunen en begeleiden van cliënten bij diverse activiteiten
 • Stimuleren van kennis en vaardigheden bij cliënten
 • Coördinatie bij het opstellen en de uitvoering van het ondersteuningsplan
 • Centraal aanspreekpunt voor de communicatie naar verwanten, vertegenwoordigers, behandelaren en collega's
 • Bijdragen aan de ontwikkeling en het goed functioneren van het team
 • Lichte verzorgende taken dit kan in de toekomst meer worden

In deze functie heb je je basis op de Loerickerstee; daarnaast kan het voorkomen dat je af en toe op andere locaties van Reinaerde werkt. Op die manier leer je de organisatie goed kennen en stimuleren we de onderlinge uitwisseling van kennis en ervaring.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur
 • Een salaris van maximaal € 2.993 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met de locatie op telefoonnummer 06-53203822 en vraag naar Femke van der koppel of met Eric Dawson, manager, 06-51131399. Een meeloopdienst maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.
We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar