Reinaerde - Regiebegeleider, Kinderdagcentrum Skippy, Nieuwegein
Overslaan naar content

Regiebegeleider, Kinderdagcentrum Skippy, Nieuwegein

Op locatie
 • Nieuwegein, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.606 per maandBegeleider

Ben jij onze nieuwe medewerker die, met hart en hoofd, dagelijks bij wil dragen aan het welzijn van kinderen met een beperking?! Reageer dan op deze mooie functie.

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Je behandelt en begeleidt kinderen op de groep volgens het ondersteuningsplan. Met je collega's stel je (individuele) dagprogramma's op. Jouw kracht ligt bij het formuleren van passende hoofddoelen en deze omzetten naar werkdoelen en het inventariseren van wensen en mogelijkheden. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen, de voortgang en de uitvoering van het individuele ondersteuningsplan. Samen met de cliënt en zijn familie ga je in samenwerking met een multidisciplinair team op zoek naar de best passende behandeling en begeleiding. Je coördineert en stemt de uitvoering van de ondersteuningsplannen af met jouw collega's. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin het kind zich goed voelt en kan ontwikkelen. Ook onderhoud je contacten met externe partijen.

Thuis bij Kinderdagcentrum Skippy

Kindercentrum Skippy op de van Anrooylaan is een kinderdagcentrum in de regio Nieuwegein. Op Skippy wordt dagbehandeling geboden aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of meervoudige beperking. Naast dagbehandeling worden ook gespecialiseerde buitenschoolse opvang (maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 uur) en vakantie- opvang geboden. Kinderen van het kinderdagcentrum, maar ook vanuit het speciaal onderwijs, zijn hiervoor welkom op Skippy.


Bij Skippy ligt de nadruk op het leren van praktische, motorische en sociale vaardigheden, communicatie en zelfredzaamheid. Communicatie met het kind staat centraal. Door regelmaat, structuur en intensieve behandeling ontwikkelen kinderen zich. Ieder in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden. Er wordt gewerkt met LACCS, Plancius, Teacch, Totale Communicatie en andere methodieken om de kinderen goed te kunnen volgen en optimaal te kunnen stimuleren. Skippy biedt in verschillende groepen plaats aan kinderen in de leeftijd van 0 tot en met 12 jaar. De werktijden zijn tussen 8.00 uur en 18.00 uur.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24 - 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3.606,- bruto per maand (m.i.v. 01-06-2024) op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fietsregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Regiebegeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Je bent graag in beweging, stevig en creatief in je manier van handelen. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 4- opleiding of relevante HBO- opleiding (SPH/Pedagogiek)
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en autisme
 • Je kunt omgaan met onvoorspelbaar gedrag
 • Je durft kritisch te kijken naar jezelf en je collega’s en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback
 • Je bent de verbindende schakel tussen de werkvloer en gedragsdeskundige/manager

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Solliciteer dan op deze mooie uitdaging! Eerst nog een vraag over de functie? Dan kun je contact opnemen met Lori Peters, specialistisch begeleider: 06-23190820. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar