Skip to content

Regiebegeleider, Kinderdagcentrum de Weteringhoek, 32 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Ben jij de nieuwe regiebegeleider die dagelijks met veel enthousiasme wil bijdragen aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van kinderen met een beperking? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat zoeken we in jou?

Wij gaan op het kinderdagcentrum uitbreiden en zoeken daarom een ondernemende regiebegeleider die het leuk vindt om samen met ons een nieuwe groep op te starten. Daarnaast is creatief denken, denken in mogelijkheden en stevig in je schoenen staan een must. Je bent er voor de cliënt, juist ook op de momenten dat het ingewikkeld is. Als regiebegeleider heb jij als doel om een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie aan te gaan, aan te sluiten op de persoonlijke hulpvraag van de cliënten en hen hierin te ondersteunen en te begeleiden.
Je bent in staat om te denken in kleine stapjes en kan doelen uitvoerend vorm geven in passende activiteiten. Samen met collega’s zorg je voor een stimulerende tijdsbesteding die aansluit bij de behoeften en mogelijkheden van de cliënten. Je coördineert de ondersteuning voor een aantal cliënten. Je stelt ondersteuningsplannen op en onderhoudt contact met het netwerk van de cliënt. Richting collega’s heb je een coachende rol en werkje samen met gedragskundige om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden. Ook behoort het ondersteunen in de ADL zorg tot je takenpakket. Daarbij beschik je over een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor.

Over kinderdagcentrum de Weteringhoek

Kinderdagcentrum de Weteringhoek is gevestigd in Houten. Het KDC richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 10-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking (mogelijk in combinatie met een ernstige meervoudige beperking), stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling geboden welke gericht is op ontwikkelingsstimulering, alsmede voorschoolse opvang en buitenschoolse opvang.

Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind. Op kinderdagcentrum de Weteringhoek werken wij met o.a. met plancius en LACCS. LACCS is een visie op een goed leven voor ons allemaal. Mensen met een ernstige verstandelijke beperkingen hebben hier hulp bij nodig, o.a. van ons. LACCS geeft ons handvatten in de begeleiding van onze cliënten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur
 • Ons trainingsaanbod vanuit ROOT, zodat jij je jezelf kunt blijven ontwikkelen
 • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3154,- bij 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlofJouw talent als regiebegeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze rol meeneemt zijn:

 • Een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MMZ, Persoonlijk regiebegeleider of SPW) of HBO-opleiding
 • Enkele jaren ervaring gewenst met de doelgroep
 • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
 • Je denkt in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend is
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Je vindt het niet erg wanneer er adhoc wijzigingen in het dagprogramma komen en kan snel schakelen
 • Ons team staat continu in ontwikkeling en dat vraagt van jou dat jij ook wilt groeien als regiebegeleider
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken
 • Een flexibele instelling bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantieperiode

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op.

Eerst nog een vraag? Bel gerust naar Anne Hilberink, manager KDC de Weteringhoek, Telefoonnummer 06-22672748.
Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar