Skip to Content

Regiebegeleider, Kindercentrum de Berk, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider

Voor Kindercentrum de Berk zoeken wij een regiebegeleider. Heb jij een enorme liefde en passie voor kinderen met een beperking? Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van “onze” kinderen. Zodat zij zich het beste kunnen ontwikkelen.

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

In deze functie zal je actief zijn bij de groep Vossen. In deze groep zitten 7 tieners, waarbij moeilijk verstaanbaar gedrag kan voorkomen. Jij focust je op de ontwikkeling van het kind en sluit hier in de activiteiten bij aan. De kinderen zijn gebaat bij structuur en hebben daarbij ook belevingsgerichte activiteiten nodig. Naast groepsactiviteiten is er ook ruimte voor individuele momenten met de kinderen. Als Regiebegeleider kijk je op basis van de ontwikkeling en naar passende vervolgstappen voor het kind. Je werkt hierbij zoveel als mogelijk samen met verschillende disciplines. Denk aan deskundigen zoals een fysiotherapeut, gedragskundige, ergotherapeut en logopedist. Samen werk je zorgvuldig en uitgebreid aan de ontwikkeling van het kind.


Thuis bij de Kindercentrum de Berk

In Zeist, de wijk Kerckebosch, staat het kinderdagcentrum De Berk. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. Elke groep op het kinderdagcentrum heeft zijn eigen manier van werken en zijn eigen sfeer. Er wordt gewerkt met een vast dagprogramma waarin zowel individuele als groepsactiviteiten aan bod komen. Spelenderwijs wordt het kind gestimuleerd.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een tijdelijk contract van januari tot september voor 24-32 uur per week, met kans op verlenging
  • Voor de functie van Regiebegeleider ontvang je een salaris van maximaal €2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
  • Onregelmatigheidstoeslag conform cao GHZ indien van toepassing
  • Naast je 8% vakantiegeld ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding, hbo mag ook. Zoals bijvoorbeeld MMZ, Persoonlijk Begeleider, Pedagogiek, Social Work
  • Bij voorkeur heb je al ervaring in het werken met moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Affiniteit met kinderen met een verstandelijke beperking
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Marloek van Dijk, Specialistisch Begeleider via telefoonnummer 030-6916042/06-22936035. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar