Skip to content

Regiebegeleider, IJsselveld Oost, 32 uur

IJsselstein, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Jij wilt als ervaren begeleider samen met een team bouwen aan een thuis voor onze cliënten met een licht verstandelijke beperking (LVB+). Je brengt een luisterend oor, een advies en eerlijke hulp mee.

Jouw werk bekeken door cliënten:

" Wij zoeken een begeleider die we kunnen vertrouwen, die naar ons luistert en met ons mee denkt. Iemand die niet over ons oordeelt en ons de ruimte geeft om zelf regie te voeren. Iemand die onze keuzes accepteert, ook als we daarbij de fout in gaan en ons helpt als we daar om vragen. Maar hij/zij ziet ook onze ondersteuningsvraag als we daar zelf niet voor open staan. Laat ons vooral niet los als we het moeilijk hebben, maar geef ons de kaders en de grenzen waarbinnen wij kunnen leren van onze ervaringen".

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt:

Als regiebegeleider bij IJsselveld Oost is geen hulpvraag hetzelfde en je werkzaamheden zijn vooraf niet te plannen. Het ene moment schrijf je samen met een gedragskundige een signaleringsplan op maat, vervolgens word je aangesproken door een buurtbewoner in verband met overlast door één van de cliënten en moet je direct naar een locatie om op te treden als bemiddelaar. Daarna drink je weer koffie met cliënten bij het inloop uur. Samen met je collega's ondersteun je relaties bij het behouden/ vinden van een balans tussen draagkracht en draaglast, zodat ze zich vanuit hun mogelijkheden, dromen en wensen kunnen ontplooien. Hierbij werken we met het methodisch kader Krachtig en Zelfbewust en oefening gesprekvoering. Het zit in je natuur om iedereen zonder waardeoordeel te zien zoals hij of zij is. Je bent een begeleider die er staat, kan sturen, lijnen kan uitzetten en rust brengt. Ook ben je in staat om teamleden te ondersteunen en waar nodig aan te sturen. 

Thuis bij Reinaerde IJsselveld Oost:

IJsselveld Oost biedt ondersteuning aan mensen met een licht verstandelijke beperking en betrokken problematiek. Een groot deel van de bewoners woont in appartementen, op afstand van de hoofd locatie, in de woonwijken van IJsselstein. Tevens zijn er twee woonlocaties waar 3 cliënten wonen. De leeftijd van de cliënten is zeer divers, tussen de 20 en 65 jaar. De intensieve zorgvraag van de cliënten komt voort uit een belast verleden. Hierbij valt te denken aan dakloosheid, ernstige psychische problematiek van verslavingsproblematiek.

Dit krijg je van ons:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3535,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof
 • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon

Dit heb je nodig:

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW) en twee jaar ervaring met de doelgroep in een zelfstandige functie
 • Kennis van psychiatrische problematiek en/of verslavingsproblematiek is een pré
 • Kennis hoe om te gaan met verbale agressie binnen een setting zonder drang of dwang
 • Out of the box kunnen denken, je vindt bijna niets te gek, maar je stelt wel je grenzen
 • Gevoel voor humor, je kunt relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties

Over Reinaerde:

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan kunnen wij wel eens een hele goede match zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Ons streven is om na ontvangst van je sollicitatie zo spoedig mogelijk contact met je op te nemen. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Machteld de Raad, Manager Lekstroom, telefoonnummer: 06-10131266. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar