Reinaerde - Regiebegeleider, Het Spoor, Houten
Overslaan naar content

Regiebegeleider, Het Spoor, Houten

Op locatie
 • Houten, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.606 per maandBegeleider

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de cliënten die er wonen. Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleid je de cliënten om het beste uit zichtzelf te halen. Het Spoor is een nieuwe locatie van Reinaerde, wil jij met ons mee bouwen?

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Je coördineert de ondersteuning voor een aantal cliënten die er wonen. Stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden, daar ligt jouw kracht. De cliënten die bij het spoor komen te wonen, wonen zelfstandig. De ondersteuningsvraag komt meestal voor bij ingewikkelde zaken of als het leven even niet mee zit.


Als team zorg je ervoor dat de cliënten er prettig wonen. Je hebt contact met het netwerk, verwanten en behandelaren zowel van Reinaerde als extern bijvoorbeeld met een psychiater of verslavingszorg. Je regelt samen met de cliënt bijvoorbeeld de uitkering, je vraagt een indicatie aan en schrijft het ondersteuningsplan. Daarbij kan je delegeren naar collega's in binnen het team. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een passend ondersteuningsaanbod op maat voor de cliënt en draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin hij/zij zich goed voelt en kan ontwikkelen.

Thuis bij Reinaerde Het Spoor

Het Spoor is een appartementencomplex in Houten en bevind zich nabij openbaar vervoer (trein). Het complex bestaat uit 3 woonlagen, met 37 individuele appartementen. Op elke woonlaag is een gezamenlijke ruimte ingericht welke fungeert als ontmoetingsruimte. Op locatie Het Spoor bij Reinaerde gaan we bouwen met een vast team van begeleiders. Samen dragen wij bij aan het welbevinden van de cliënten! 


Het Spoor biedt ondersteuning aan cliënten in leeftijd in de leeftijd van 18 tot ongeveer 65 jaar met een licht verstandelijke beperking en meestal bijkomende problematiek. Omdat veel cliënten van een trainingslocatie komen is de grootste doelgroep onder de 30 jaar.

Op het Spoor bieden we beschermd wonen met 24 uursbegeleiding.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Werk en privé proberen wij bij iedere collega zo goed mogelijk aan te laten sluiten, dus in het rooster zoeken we naar een goede balans
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Werkervaring in een soortgelijke functie is een pré en een proactieve werkhouding, je bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Bereid in een onregelmatig dienstpatroon te werken, inclusief slaapdiensten
 • Een flinke dosis humor

Contact

Interesse? Solliciteer dan direct! Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Fenja Bruins, manager, telefoonnummer: 06-23421115. We zien je sollicitatie graag tegemoet. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar