Skip to content

Regiebegeleider gehandicaptenzorg, MVB en LVB, de Bongerd, 24-28 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Ben jij geduldig, gezellig en initiatiefrijk en heb jij oog voor detail? Weet jij het overzicht te bewaren en weet jij (kleine) stapjes voorwaarts te maken met de cliënten en het team? En nog veel belangrijker, haal jij je werkplezier uit deze brede glimlach van Günay? Lees dan snel verder!
Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Als regiebegeleider op de Bongerd krijgt jij te maken met een afwisselend en uitdagend takenpakket. Of je nu ochtenddienst of avonddienst hebt, jij maakt er wat van! Eerst help je mensen op weg richting werk of dagbesteding, dan verzorg je het programma voor degenen die thuisblijven en tijdens een slaapdienst ben je oproepbaar bij incidenten. Als collega straal je rust uit, je signaleert kleine dingen en je bent een echte aanpakker. Natuurlijk vieren we de succes met elkaar!


De Bongerd wordt het komende jaar verbouwd. De bewoners krijgen een ruimere zit-slaapkamer met eigen sanitair en de werkruimtes worden vernieuwd. Als team gaan we aan de slag met de instroom van nieuwe bewoners, wat resulteert in een nieuwe groepsdynamiek. Vanuit jouw kennis en ervaring weet jij dit in goede banen te leiden.


Vanuit jouw functie als regiebegeleider ben je verantwoordelijk voor het opstellen van individuele ondersteuningsplannen. Samen met je team breng je deze tot uitvoering. Natuurlijk doe je dit vanuit een nauwe samenwerking met cliënten, collega-begeleiders, gedragskundigen en verwanten.


Kortom, een afwisselende en uitdagende baan, waarin je écht iets voor een ander kan betekenen en kan bouwen aan een mooie toekomst. Je richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. Zie jij dit als leuke uitdaging? Solliciteer dan direct!


Thuis bij Reinaerde De Bongerd

De Bongerd is een woonvoorziening midden in het dorp Woudenberg waar 24 uur per dag ondersteuning en zorg wordt verleend aan volwassen mensen met een matig tot licht verstandelijke beperking. De Bongerd bestaat uit 3 woonhuizen, waar elk 8 cliënten wonen. Naast de ondersteuningsvraag die voortkomen uit hun matig verstandelijke beperking, zijn er specifieke ondersteuningsvragen van praktische en sociale aard. De cliënt heeft een eigen kamer en daarnaast is er een gezamenlijke huis-/eetkamer.


Het team bestaat uit professionele, respectvolle en ondernemende begeleiders met oprechte interesse in de doelgroep en passie voor het vak. We bieden een prettige werksfeer waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen. Ons doel is om cliënten een prettig en veilig woon- en leefklimaat te bieden.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde 

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een vast contract voor 24-28 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw kwaliteiten als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
  • Een gestructureerde manier van werken
  • Een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor waarmee je de zon laat schijnen, ook als het even wat minder gaat

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans? 

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Nicole Stoltenkamp, Manager via 06-30419960. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar