Overslaan naar content

Regiebegeleider Werkspecht, zwangerschapsvervanging

Maarssenbroek, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Ben jij die leuke collega, die met hart en hoofd dagelijks bij wil dragen aan het welzijn, de participatie en de zelfstandigheid van mensen met een ernstig verstandelijke beperking, dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Op de Werkspecht werk je op twee groepen waar mensen met een ernstig (meervoudige) beperking dagbesteding krijgen,  de Beleef en Ervaar. Op deze groepen werk je belevingsgericht en biedt je zowel individueel als op groepsniveau laagdrempelige activiteiten aan, waarin het prikkelen, stimuleren van de zintuigen en het ontwikkelen en vaardigheden behouden centraal staan. De cliënten hebben naast hun vraag om structuur, veiligheid en nabijheid ook hulp nodig bij ADL (alledaagse levensverrichtingen)

Daarnaast wordt je ook gevraagd om andere groepen te ondersteunen daar waar nodig en werk je samen in betrokken team met het doel zo goed mogelijk de dagbesteding en werkplek van de cliënten te kunnen vormgeven.

Dit ga je doen

 • Je werkt twee of drie dagen per week van 8:30-17:00 uur op de Beleef of Ervaar groep
 • Je bent verantwoordelijk voor het coördineren van de zorg, schrijft ondersteuningsplannen, voert en evalueert deze samen met alle betrokkenen uit
 • Je biedt de cliënten een passend activiteitenaanbod aan, waarin structuur, veiligheid en ontwikkeling een rol spelen
 • Je voert ADL verrichtingen uit

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelingsmogelijkheden om jouw ambitieuze persoonlijkheid te voeden
 • Een tijdelijk contract voor bepaalde tijd voor 20-24 uur per week van 1 april 2024 tot en met 30 september 2024
 • Een salaris van maximaal € 3535,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Regiebegeleider

 • je hebt een afgeronde zorgopleiding mbo niveau 4
 • je hebt een proactieve, oplossingsgerichte werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk
 • je hebt ervaring met en bent sterk in het schrijven van ondersteuningsplannen
 • je hebt affiniteit  en kennis in het werken met mensen met een ernstig (meervoudige) beperking

Over Reinaerde

Bij Reinaerde staan cliënten centraal. Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan de kwaliteit van leven voor onze cliënten, dit doen wij samen met 29 gemeenten in en rondom de provincie Utrecht. Samen leveren we zorg voor ruim 3600 cliënten. Dit zijn cliënten waar wij zorg voor leveren in de vorm van begeleiding en behandeling bij het werk en wonen, maar ook ambulant. Samen willen we bouwen aan een betere wereld waarin iedereen een rol en betekenis heeft. Dit vinden wij belangrijk; samenspel. Hier staan wij voor, samen met cliënten, familie, andere zorgpartijen en je collega’s. Als organisatie zijn we constant in ontwikkeling, samen. 

Contact

Leuke vacature toch? Solliciteer direct! Heb je nog vragen?  Dan kun je contact opnemen met Jurgen Jansen via telefoonnummer 06 30145470 of stuur een e-mail naar: jujansen@reinaerde.nl

We zien je sollicitatie graag tegemoet en nemen dan zo spoedig mogelijk contact op!  

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar