Skip to content

Regiebegeleider, De Vuursche, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Ben jij op zoek naar een uitdagende en waardevolle baan, waar je écht iets voor een ander kan betekenen? Bied jij een luisterend oor, geef jij oprecht advies en verleen jij oprechte  ondersteuning? Kom dan samen met ons bouwen aan een veilig thuis voor de cliënten die zelfstandig wonen op de Vuursche in Utrecht!


Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Als regiebegeleider haal jij energie uit het begeleiden en ondersteunen van jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking die zelfstandig wonen in de wijk. Vanuit deze afwisselende baan werk je aan een goede samenwerkingsrelatie tussen cliënt, begeleiders en verwanten. Samen kijken wij naar de best passende ondersteuning , welke aansluit op de interesses, behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Als regiebegeleider ben je verantwoordelijk voor de totstandkoming en uitvoering van het ondersteuningsplan.


Dit alles doe je natuurlijk niet alleen! Samen met jouw collega’s ondersteun, stimuleer en motiveer je de cliënt bij het realiseren van opgestelde doelstellingen. Zo vergroten wij de zelfredzaamheid van de cliënt en dragen wij bij aan een prettige en veilige omgeving waar de cliënt zich goed voelt.


Kortom, een veelzijdige rol, waarin je al je capaciteiten kunt benutten en kan bijdragen aan de zelfredzaamheid en de kwaliteit van leven van de cliënten op locatie De Vuursche. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct!


Thuis bij Reinaerde De Vuursche
De Vuursche 132 is een woonlocatie met 24 uur begeleiding voor 26 jongvolwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en ZZP VG 3 en 6 in de wijk Vleuterweide. Alle cliënten hebben een eigen appartement en ontvangen begeleiding op afspraak. Begeleiders hebben specifieke deskundigheid op het gebied van het begeleiden bij sociale en emotionele problematiek en verslaving. Binnen de locatie is er een inloophuis waar cliënten, als ze willen en binnen gezette tijden, kunnen mee-eten en elkaar ontmoeten. Hier zijn ook begeleiders aanwezig. Een aantal cliënten leert om nog zelfstandiger te gaan wonen. Daarnaast is er een actieve cliëntenraad en werken we met de methodiek krachtig & zelfbewust en driehoekskunde. Er wordt gewerkt met wisselende diensten 7 dagen in de week inclusief slaapdiensten.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste ondersteuning te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Direct een vast contract voor 28-32 uur per week
 • Een salaris van maximaal €2.993, - bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Regiebegeleider
Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt:

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Je haalt energie uit het werken met mensen
 • Je hebt bij voorkeur ruime ervaring met de doelgroep
 • Je kunt goed relativeren en beschikt over een gezonde dosis humor
 • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen
 • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon
 • Je bent een teamplayer en bent organisatorisch ingesteld


De betekenis van Reinaerde
Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen De Vuursche via 030-2489700.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar