Skip to content

Regiebegeleider, Boog 2a/2b, De Heygraeff Woudenberg

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Jij bent iemand die energie krijgt van afwisseling in het werk. Daarom is deze vacature voor regiebegeleider zo passend voor jou, want hier krijg je de kans wonen en dagbeleving te combineren.

Dit ga je doen

Als regiebegeleider op de Boog 2A/2B heb je een veelzijdige baan. Je zorgt voor de alledaagse zorg/ begeleiding en daarnaast ben je ook bezig met het aanbieden van passende activiteiten aan cliënten. Maar dat is niet alles, zo:

 • Draag je zorg voor je eigen caseload. Je schrijft ondersteuningsplannen vanuit de visie LACCS en brengt deze tot uitvoering
 • Binnen het team vervul je een sturende rol, waarbij je de verantwoordelijkheid neemt voor je eigen teamtaken én zo nodig je je collega’s ondersteunt bij de uitvoering van hun werkzaamheden. Op deze manier werken jullie samen en zorgen jullie ervoor dat hetgeen is afgesproken ook daadwerkelijk gedaan wordt
 • Ben je eerste contactpersoon voor het netwerk van de bewoner

Waar ga je werken

Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een beperking, is het een actieve locatie in Woudenberg waar veel gebeurt.

Boog 2A/2B

Op de Heygraeff bevinden zich twee aangrenzende woningen: Boog 2A en 2B, waar in totaal 12 cliënten wonen. Elke woning heeft een eigen doelgroep en daardoor verschillende roosters en dagbeleving. ’s Avonds worden de krachten gebundeld tot één (hop)dienst die op beide woningen ondersteuning biedt.
Deze goede buren delen allebei dezelfde waarden: rust, structuur en regelmaat. Zo zorgen we met elkaar voor een warme en veilige leefomgeving.

2A

In woning Boog 2a wonen 6 cliënten in de leeftijdscategorie van 26 tot 76 jaar. De cliënten hebben allen een ernstige verstandelijke beperking en 2 cliënten zijn rolstoel gebonden. Iedere client heeft een eigen verzorgings-, en ondersteuningsvraag. Hierdoor kan ondersteuning en activiteiten op individueel niveau worden aanboden, passend bij het ontwikkelingsniveau van de client. Ook het dagbelevings-programma sluit aan op de wensen van de cliënten. Het team is jong en leergierig en de medewerkers werken nauw met elkaar samen door de dagbeleving die zij dagelijks aanbieden op de woning.

2B

Op woning 2b wonen 6 cliënten in de leeftijdscategorie van 48 tot 73 jaar met een ernstige verstandelijke en lichamelijke beperkingen. Vijf cliënten zijn rolstoel gebonden, daarom is er ook volop beweegruimte aanwezig. Iedere client heeft een eigen verzorgings- en ondersteuningsvraag en zij worden begeleidt vanuit individuele ondersteuningsplannen. De activiteiten die worden aangeboden zijn toegesneden op het ontwikkelingsniveau en de leeftijd van de cliënt. Belangrijk is dat de regie over het eigen leven zo veel mogelijk in stand wordt gehouden.
Boog 2b heeft een team met ervaren collega’s dat zich verder gaat ontwikkelen op taakvolwassenheid.

Dit neem je mee

Jij weet dat verzorgen en begeleiden hand in hand kunnen gaan en je weet hierin een goede structuur te bieden. Verder heb/heb:

 • Minimaal een zorg gerelateerd mbo niveau 4 diploma
 • Een open (werk)houding voor ideeën en feedback. Sterker nog: jij enthousiasmeert collega’s om voor de beste zorg/begeleiding te gaan
 • Je bent geduldig, rustig en je hebt een positieve cliëntgerichte werkhouding
 • Affiniteit met de ouder wordende cliënt
 • Je hebt kennis van (of de bereidheid om scholing te volgen in) de LACCS methodiek


Je kunt en wilt werken in een onregelmatig dienstrooster. Nachtdiensten zijn niet van toepassing omdat er op de Heygraeff gewerkt wordt met een wakende nachtdienst.

Dit krijg je van ons

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg. Samen met jou kijken we goed naar een goede balans tussen privé en werk
 • Een salaris tussen € 2.617,- en € 3.535,- bruto per maand bij 36 uur (CAO gehandicaptenzorg FWG 40)
 • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een (lease)fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Goede scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Is je interesse gewekt?

Kom eens een kop koffie/thee drinken en Jenny vertelt je graag alles over Boog 2a en 2b. Je kunt bellen of een whatsapp bericht sturen naar Jenny Schepers, Manager, T 06 22 64 67 54.
We werven graag zelf onze nieuwe collega’s, bureaus hoeven dan ook niet mee te zoeken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar