Skip to content

Regiebegeleider, De Heygraeff, 24-28 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de mensen die er wonen. Je ziet de mens achter de beperking. Dat zie je terug in jouw handelen en in de ondersteuningsplannen die je opstelt.

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Bij Boog 8a zoeken wij een collega die met enthousiasme ons team komt versterken. Als regiebegeleider bij Boog 8a maak je er iets van voor iedereen. Samen met je collega begeleiders zorg je dat alle cliënten ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Sommige cliënten vertonen soms moeilijk verstaanbaar gedrag, doordat zij zich moeilijk kunnen uiten. Samen met je collega's kijk je wat de onderliggende hulpvraag is en wat de cliënt nodig heeft. Wat zijn de behoeften en hoe kunnen we de dagen zingevend maken en vieren alle successen! Dit sluit aan bij de methodiek waarmee we werken: Triple-C. Samen met de cliënt gaan wij voor 100%, wij bieden onvoorwaardelijke ondersteuning waardoor de cliënt in staat is het "gewone" leven te ervaren. Een betekenisvolle dag invulling, competentie opbouw en het mogen zijn wie je bent zijn belangrijke elementen binnen de begeleiding.


Je coördineert de ondersteuning voor een aantal cliënten. Je stelt ondersteuningsplannen op en onderhoudt contact met het netwerk van de cliënt. Richting collega's heb je een coachende rol en werk je samen met gedragskundigen om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden.


Wat ook bij je functie hoort is het vastleggen van belangrijke zaken in het digitale cliëntendossier en overleg je met collega's over de voortgang, huishoudelijke zaken en de benodigde ondersteuning. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten, waarin de cliënten kunnen ontspannen. Of het bereiken van nieuwe vaardigheden, waar je samen aan werkt

Thuis bij Reinaerde Boog 6 of Boog 8a

Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op deze locatie zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. Op het terrein is er vanaf 22.00 uur een wakende nachtdienst, welke wordt verzorgd door een nachtdiesntdteam en waarbij gewerkt wordt met een computergestuurd uitluistersysteem.


Op Boog 6 wonen 12 volwassen cliënten, verdeeld over twee woningen, met een ernstig verstandelijke beperking. Elke woning heeft een eigen zorg- en begeleidingskarakter, wat betekent dat het werk afwisselend is. De cliënten hebben veelal een autismespectrum stoornis (ASS) en/of sociale emotionele problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking. Op het terrein van De Heygraeff zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. De cliënten gaan overdag naar dagbesteding binnen De Heygraeff of een andere plek binnen Reinaerde.


De cliënten hebben allen een eigen woon/slaapkamer met eigen of gedeelde badkamer. Er is een grote gezamenlijke woonkamer. Het avondeten wordt gezamenlijk genuttigd en in de weekenden wordt er zelf gekookt. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten.

Op Boog 8a wonen zes cliënten met een verstandelijke beperking met een ontwikkelingsniveau van 0,5 tot 2,5 jaar. De beperkingen van de cliënten bestaan onder andere uit autismespectrum stoornis (ASS), De hulpvraag van cliënten is divers, dat maakt dat je als begeleider kunt inspelen op de verschillende zorgvragen en behoeften. Cliënten die wonen bij boog 8a hebben behoefte aan structuur en voorspelbaarheid. Wij zijn dan ook opzoek naar een begeleider die dit kan bieden. Bij Boog 8a zullen de diensten door de weeks vooral bestaan uit late diensten, in het weekend bestaan de diensten uit vroege en late diensten. 

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24-28 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een mbo-opleiding richting zorg en welzijn (zoals, Maatschappelijke Zorg, SPW), minimaal op niveau 4
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Ervaring met autisme of de bereidheid om hier alles over te leren
 • Bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon met uitzondering van nachtdiensten

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en ontvangen wij graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met Renate Jongebloet - Janse, Manager, 06-51791693.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar