Skip to Content

Regiebegeleider, De Buitelaers, 24 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Het beste uit kinderen en jongeren halen dat is jou wel toevertrouwd. Zorg jij voor een veilige en stabiele omgeving zodat iedereen kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier? Zorg jij voor een leuk, uitdagend en afwisselend programma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Als begeleider bij de Buitelaers haal jij energie uit het ondersteunen van kinderen en jongeren die komen logeren. Je begeleid bij het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale- en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde en het maken van eigen keuzes. Jij weet als geen ander dat een veilig, ontspannen en warm logeerklimaat belangrijk is. Vanuit jouw ervaring en kennis weet jij hoe belangrijk het is om ondersteuning te bieden welke is afgestemd op de individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van het kind/jongeren. Samen met jouw collega's doe je dit op een gestructureerde werkwijze, waar duidelijke communicatie een belangrijke factor is.

Bij de Buitelaers begeleid je kinderen, pubers en jong-volwassenen met een (lichte tot matige) verstandelijke beperking met autisme en/of hechtingsproblematiek in de leeftijd vanaf ca. 3 jaar. Je biedt de totale zorg- en dienstverlening aan cliënten. Daarnaast schrijf je ondersteuningsplannen waarin samenwerkingsafspraken worden vastgelegd. Ook werk je nauw samen met de (wettelijk) vertegenwoordiger van de cliënt. Je werkt volgens wisselend rooster in de weekeinden, midweken in schoolvakanties. Er worden slaapdiensten en dagdiensten ingepland.

Kortom ben jij een begeleider die kinderen en jongeren een fijne logeer periode kan bieden met oog voor ontwikkeling, veiligheid en vertrouwen? Solliciteer dan snel!

Thuis bij De Buitelaers

De Buitelaers is een logeerhuis in IJsselstein voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar met een ontwikkelingsachterstand of een beperking. Hier komen de kinderen/jongeren logeren, naar de dagopvang, BSO of vakantieopvang. Dit doen we tijdens weekenden, midweken en schoolvakanties, onder professionele begeleiding in een ontspannen omgeving. Er worden activiteiten ondernomen op het niveau van de kinderen/jongeren die aanwezig zijn. Iedere week wordt er gewerkt met een thema, waar de activiteiten op afgestemd worden.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2993,- (FWG 40) als Regiebegeleider
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof
 • Werken in een team met betrokken en ambitieuze collega's
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk
 • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Monique Hemmelder, Begeleider Buitelaers, tel: 06-20089077 of Ageeth Helwig tel: 06-12152256. 

Deze vacature is gelijktijdig in- en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar