Overslaan naar content

Regiebegeleider, Cimbaalsingel, Nieuwegein

Nieuwegein, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Voor onze locatie de Cimbaalsingel in Nieuwegein die geopend is in november 2020 zijn wij op zoek naar een enthousiaste, gedreven nieuwe collega. Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de ouderen die er wonen. Met een luisterend oor, nabijheid en echte kennis van jouw bewoners. Je ziet de mens achter de beperking. Samen met de leuke collega’s uit het diverse team bouw jij in deze afwisselende functie aan een sfeervol thuis met warme zorg.

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtend-, avond of slaapdienst hebt; je maakt er een waardevolle dag van, voor iedereen, je bewoners, collega’s en jezelf!

Bij locatie de Cimbaalsingel bieden we ondersteuning aan de hand van methodisch kader RBO, respectvolle benadering ouderen, waarbij de nadruk ligt op het bieden van een plezierige en comfortabele oudere dag. Dit zie je vooral terug in het bieden van 'warme zorg', meegaan in de belevingswereld van de cliënt bijvoorbeeld door seizoen tafels te maken, te helpen met oriëntatie in tijd en ruimte, en zorgen voor een goede balans tussen in- en ontspanning.


Er wordt elke dag een simpele vorm van activering aangeboden en de cliënten worden zoveel mogelijk betrokken bij het wonen door bijvoorbeeld mee te helpen met koken, boodschappen doen en vaste contactmomenten aan te bieden. Je coördineert de ondersteuning voor een aantal cliënten. Je stelt ondersteuningsplannen op en onderhoudt contact met het netwerk van de cliënt. Richting collega's heb je een coachende rol en werk je samen met gedragskundigen en paramedici om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden.

Thuis bij Reinaerde Cimbaalsingel

De Cimbaalsingel is een woonlocatie in Nieuwegein (2020) waar dienstverlening wordt geboden aan de ouder wordende cliënt. Er zijn 5 woongroepen binnen de locatie daarnaast zijn er ook 3 dagbesteding locaties, zowel voor interne als externe cliënten. Voor deze vacature zijn wij specifiek op zoek naar een woonbegeleider. De locatie is gelegen in de wijk, in de nabijheid van winkels en openbaar vervoer. De cliënten proberen zoveel mogelijk gebruik te maken van de voorzieningen die de gemeente en de wijk biedt. Er wordt gewerkt met alle voorkomende diensten; dag, avond en slaapdiensten (geen actieve nachtdienst). En heel uniek; op deze locatie heb je nooit alleen slaapdienst!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3535,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Regiebegeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ of SPW woonbegeleiding)
 • Je draait je hand niet om voor het schrijven en coördineren van de uitvoering van het ondersteuningsplan
 • Ervaring met de doelgroep
 • Een open houding voor ideeën en feedback
 • Je vindt het belangrijk om te werken in de driehoek en je onderhoud actief contact met de vertegenwoordigers van de cliënt
 • Iemand die makkelijk kan schakelen van de ene naar de andere situatie en daarbij duidelijk en gestructureerd is
 • Een woonbegeleider die signaleert en bijzondere situaties bespreekt met collega’s. Je houdt je daarbij aan afspraken om zo de zorgvraag voor de cliënten goed te kunnen waarborgen
 • Bereid om wisselende diensten te werken, ook in weekenden en feestdagen
 • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Super enthousiast en wil je graag bij ons werken?

Dan zien we je sollicitatie graag tegemoet!

Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Christy van Vliet, manager, op telefoonnummer 06-53137761. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar