Skip to content

Regiebegeleider, Burgemeester Burgerhof, Harmelen, uren in overleg

Nederland, Utrecht, HarmelenBegeleider

Ben jij op zoek naar een uitdagende, afwisselende en waardevolle baan waar je écht iets voor een ander kunt betekenen? Wil jij bijdragen aan het welbevinden en de kwaliteit van leven van de cliënten, zodat zij volwaardig kunnen wonen en deelnemen aan de maatschappij? Lees dan snel verder!

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt

Als regiebegeleider haal jij energie uit het verzorgen, begeleiden en ondersteunen van cliënten tussen de 40 en 80 jaar die allen te maken hebben met een lichamelijke beperking en/of NAH. Vanuit een goede samenwerkingsrelatie met de cliënt, verwanten en begeleiders wordt gestreefd naar de beste passende zorg en ondersteuning. Natuurlijk werk je volgens de gemaakte afspraken uit het individuele ondersteuningsplan. Sterker nog, jij stelt deze op en geeft op basis van het ondersteuningsplan sturing aan de samenwerking in het netwerk rondom de cliënt. Dit alles doe je gelukkig niet alleen. Samen met jouw collega’s ondersteun, stimuleer en motiveer je de cliënt bij het realiseren van opgestelde doelstellingen. Zo vergroten wij de zelfredzaamheid van de cliënt en dragen wij bij aan een prettige en veilige omgeving waar de cliënt zich goed voelt.


Kortom, een veelzijdige maar dierbare rol waarin je al je capaciteiten kunt benutten en kan bijdragen aan het welbevinden en de kwaliteit van leven van de cliënten op Burgemeester Burgerhof. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Aarzel niet en solliciteer direct!

Thuis bij Reinaerde Burgemeester Burgerhof

Locatie Burgemeester Burgerhof in Harmelen is een wooncentrum midden in een rustige woonwijk voor mensen met een lichamelijke beperking en/of NAH. Op deze locatie wordt 24-uurs begeleiding geboden aan 26 volwassenen en ouderen in de leeftijdscategorie van 40 tot 80 jaar. Er wordt gewerkt in wisselende diensten, 7 dagen per week, inclusief actieve nachtdiensten. Elke cliënt beschikt over een zit-slaapkamer van ongeveer 32m2 voorzien van een eigen badkamer met aangepast toilet, douche en vaste wastafel. Ook zijn er twee gemeenschappelijke huiskamers waar de bewoners elkaar kunnen ontmoeten en samen kunnen eten.


Daarnaast is er een nevenvestiging waar 4 cliënten wonen die zelfstandiger zijn, maar wel gebruik maken van de 24-uurs zorgverlening.


De Burgemeester Burgerhof omarmt het Planetree-concept. Planetree is een zorgvisie met een onderscheidende manier van denken, kijken, luisteren en doen, waarbij uitstekende zorg daadwerkelijk voorop staat. Mensgerichte zorg voor cliënten en hun familie, maar ook voor medewerkers en vrijwilligers. Planetree biedt de Burgemeester Burgerhof handvatten om de beste zorg te bieden. En zorgt er voor dat de zorg van vandaag morgen nóg beter is.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier kan werken. Dat faciliteren wij natuurlijk graag binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook écht jezelf te zijn. Natuurlijk is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker loopt. We zoeken samen met jouw naar een regelmatig rooster

Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding richting de zorg, bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg, Social Work, Pedagogiek en Verpleegkunde
 • Een natuurlijke interesse in en ervaring met de doelgroep, zodat je begeleidingsvaardigheden hierop aansluiten
 • Je hebt een professionele werkhouding, je bent zelfstandig en beschikt over sociale vaardigheden
 • Bereid om te werken volgens een onregelmatig dienstpatroon
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Bianca Vernooij, specialistisch begeleider, 06 23493978.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar