Skip to content

Regiebegeleider buitenschoolse behandeling, Skippy Meerwal, uren in overleg

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBegeleider

Jij bent een begeleider die een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van kinderen met een beperking en werkt graag flexibel. Ben jij een of meerdere middagen beschikbaar? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Je coördineert de ondersteuning voor een aantal kinderen. Je geeft kinderen samen met collega’s een leuke en leerzame middag in een veilige en vertrouwde omgeving. Je bent voorspelbaar zodat kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, waarbij jij een belangrijke schakel bent! Je zet jouw talent en kennis om in behandeling voor kinderen met ontwikkelingsproblemen. Je onderhoudt contacten met ouders en diverse interne en externe professionals.

Thuis bij Reinaerde Skippy Meerwal

Skippy Meerwal biedt buitenschoolse behandeling voor kinderen van 7 tot 18 jaar, die naast het onderwijs nog extra ondersteuning nodig hebben. Net als de kinderen op de dagbehandeling, worden zij actief gestimuleerd in hun ontwikkeling op verschillende gebieden. Dit gebeurt bijvoorbeeld door spellen op de groepen, buitenactiviteiten en bewegen in de gymzaal. De snoezelruimte biedt de kinderen de mogelijkheid na een intensieve dag even tot rust te komen. De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse behandelgroepen begeleiden de kinderen in het aanleren en behouden van hun vaardigheden en in de omgang met elkaar. Denk hierbij aan het ondersteunen van emotieregulatie problemen en ondersteunen van sociale conflicten. De ontwikkelingsproblemen die naast een licht verstandelijke beperking voorkomen zijn o.a. hechtingsproblemen, ASS en ADHD.

Voor elk kind op de buitenschoolse behandelgroep wordt een individueel behandelplan opgesteld, waarin in overleg met ouders, pedagogisch medewerker en de gedragskundige wordt vastgesteld hoe uw kind de optimale begeleiding en waar nodig behandeling krijgt. Evaluaties vinden ieder half jaar plaats en na elke evaluatie wordt het plan bijgesteld naar wat het kind op dat moment nodig heeft. Wij bieden voor ieder kind zorg op maat en beoordelen per kind wat deze van ons nodig heeft.

Zie je een uitdaging in het omgaan met uitdagend gedrag van tieners en jongeren en sta je sterk in je schoenen dan is deze baan wellicht wat voor jou.


Skippy Meerwal hecht veel waarde aan een goede samenwerking met de school van het kind. Door regelmatig contact met de school wordt gebouwd aan een gezamenlijk beeld van het kind, waarmee de behandeling nog beter afgestemd kan worden op wat hij of zij nodig heeft om tot bloei te komen. Daarnaast is het contact met de sociaal professionals hierin van groot belang.


De kinderen kunnen door vervoer van school worden opgehaald en bij ons blijven tot 18.00 uur. Daarnaast is er in vakanties vakantieopvang, waar aan de hand van thema’s activiteiten geboden worden.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg.  
  • Een salaris van maximaal € 3154,- (FWG 40) als Regiebegeleider

Jouw talent als Regiebegeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.

Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor
  • Vaardigheden als teamspeler en als solist
  • Kennis van ontwikkelingsproblematiek en gedragsproblemen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.

Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met manager Erwin van Schaik 06-20523994 of met Specialistisch begeleider Harriette Bonestroo 06-83802665. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar