Overslaan naar content

Regiebegeleider BSO en zaterdagopvang, Skippy, Nieuwegein

Nieuwegein, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Wij hebben voor jou een toffe baan met betekenis en impact op de ontwikkeling van kinderen!

Regiebegeleider:

Als Regiebegeleider behandel en begeleid je kinderen op de groep volgens het ondersteuningsplan. Met je collega's stel je (individuele) dagprogramma's op. Jouw kracht ligt in het formuleren van passende hoofddoelen, deze omzetten naar werkdoelen en wensen en mogelijkheden inventariseren. Jij bent verantwoordelijk voor het opstellen, de voortgang en de uitvoering van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt. Samen met de cliënt en zijn familie ga je in samenwerking met een multidisciplinair team op zoek naar de best passende behandeling en begeleiding. Je coördineert en stemt de uitvoering van de ondersteuningsplannen af met jouw collega's. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin het kind zich goed voelt en kan ontwikkelen. Ook onderhoud je contacten met externe partijen.

BSO Skippy:

Voor kinderen die overdag naar de dagbehandeling komen en naar het speciaal onderwijs gaan wordt er ook buitenschoolse opvang geboden op locatie. Voor de begeleiding van deze kinderen zoeken wij jou. De kinderen die naar onze buitenschoolse opvang/zaterdagopvang komen zijn in de leeftijd tussen de 3-12 jaar met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of meervoudige beperking. Als regiebegeleider op de BSO werk je van 14.00-18.00 uur van maandag tot en met donderdag. Je biedt deze groep kinderen een fijne middag door het aanbieden van verschillende activiteiten. Als begeleider speel je een belangrijke rol in de ontwikkeling van de kinderen en neem je de zorgtaken over van de ouder(s).

Zaterdagopvang Skippy:

Voor kinderen die naar de zaterdagopvang komen, zoeken wij begeleiders die deze groep kinderen een fijne zaterdag willen bieden door het aanbieden van verschillende activiteiten, gezamenlijk eten/drinken en bijkomende adl. Op de zaterdagopvang werk je één dag in de twee weken, dus 2 keer per maand van 09.30 uur tot 15.30 uur. Het gaat om een groep van 18 kinderen, die in groepjes van 4 kinderen gedraaid worden. Ook ontvangen een aantal kinderen 1 op 1 begeleiding.

Dit heb je nodig:

 • Minimaal een afgeronde relevante MBO niveau 4- opleiding of relevante HBO- opleiding (SPH/Pedagogiek/Social Work)
 • Bij voorkeur heb je al kennis van de doelgroep (autisme en moeilijk verstaanbaar gedrag) opgedaan tijdens jouw studie en/of stage
 • Je kunt omgaan met onvoorspelbaar gedrag
 • Je durft kritisch te kijken naar jezelf en je collega’s en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback
 • Je bent de verbindende schakel tussen de werkvloer en gedragsdeskundige/manager
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Een flinke dosis humor

Dit krijg je van ons:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd voor 20-24 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3.535,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fietsregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we jouw sollicitatie graag tegemoet! Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Lori Peters, 06-23190820.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar