Skip to content

(Regie)Begeleider, Boog 2C, De Heygraeff, 24-32 uur

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.178 - € 3.332Begeleider

Wil jij werken in een mooie en inspirerende omgeving? Ligt jou kracht in het werken met mensen met een beperking? Dan is deze vacature iets voor jou!


Boog 2c is een woonlocatie op ‘De Heygraeff’. In totaal wonen hier 6 cliënten. De cliënten die hier wonen zijn over het algemeen ‘ouder wordende cliënten’. Boog 2c maakt onderdeel uit van Boog 2 c/d. Dit zijn 2 geschakelde woningen voor ouder wordende cliënten met een (zeer) ernstige meervoudige beperking. Doordeweeks gaan cliënten naar dagbeleving. Deze vindt zowel op de woning plaats als binnen dagcentrum de wetering op het terrein. In het weekend is er tijd om te koken en worden er samen en individueel activiteiten ondernomen vanuit de woning. We volgen de cliënten in hun individuele behoeften. Ze hebben hier allen een eigen verzorgings- en ondersteuningsvraag in. De cliënten hebben vooral behoefte aan structuur en ‘warme’ zorg.

Dit ga je doen:

Je komt terecht in een ervaren en kundig team. Je draagt zorg voor het welzijn van de client, waarbij het belangrijk is om de onderliggende hulpvraag te achterhalen en hierop te anticiperen. Zowel als individu, maar ook samen met het team. Waar kan en nodig, ondersteun je de regiebegeleider.


Je bent geduldig, rustig en heb een positieve clientgerichte werkhouding. Open communicatie en eerlijkheid is belangrijk in het team. Samen met je collega’s ga je voor de beste zorg!


Afhankelijk van jouw ervaring kijken we samen naar jouw functie-inhoud. Ben je toe aan de functie van Regiebegeleider dan komen ook de volgende taken in beeld:


Samen met de andere Regiebegeleider draag je zorg voor het welzijn van de cliënten. Je schrijft ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering. Je houdt contact met diverse disciplines (zoals gedragskundige, logopediste en fysiotherapeut) en verwanten. Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen en je kunt collega’s ondersteunen in het professioneel handelen. Open communicatie is belangrijk in het team. Fijn als je hier dan ook het initiatief in neemt. Je enthousiasmeert collega’s om voor de beste zorg te gaan!


Dit heb je nodig:

 • Minimaal een afgeronde Mbo-opleiding niveau 3/4 (bijvoorbeeld MZ, VIG, SPW of Activiteitenbegeleider) of een passende HBO opleiding
 • Je bent in staat te observeren en deze observatie om te zetten in de juiste actie
 • Je kunt op een rustige manier grenzen stellen, veiligheid en sfeer bieden
 • Kennis van de ouder wordende client is een pré. Net als kennis van dementie en autisme
 • Je bent leergierig en bereid om je te verdiepen in de methode ‘Urlings’, autisme en dementie
 • Bereid om te werken in een onregelmatig dienstrooster. Vanaf 22:00 uur wordt gewerkt met een wakende nachtdienst, waarbij gewerkt wordt met een computergestuurd uitluistersysteem. Dit maakt dat er geen nachtdiensten hoeven worden gedraaid

Dit krijgt je van ons:

 • Gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3105,- voor een Begeleider functie (FWG 35) en € 3332,- voor de functie van Regiebegeleider (FWG 40) per maand op basis van 36 uur 
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij als medewerker je verder kunt en wilt ontwikkelen! Reinaerde faciliteert dit

Contact:

Enthousiast geworden? Solliciteer!

Heb je nog vragen dan kun je contact opnemen met Richard Bolderman, Tactisch Manager, via 06 13853790 of Lindy Aarbodem, Specialistisch Begeleider, via 06 58728119. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar