Skip to content

(Regie)Begeleider, Bomenhof 4, Den Dolder 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Jij maakt samen met je collega's van het huis een thuis voor de jongvolwassenen die wonen op Bomenhof 4. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleid je de cliënten naar het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid.


Op Bomenhof 4 wonen 8 cliënten, 5 vrouwen en 3 mannen in de leeftijd tussen de 21 en 29 jaar met een sociaal emotioneel niveau van 1 tot 3 jaar. De bewoners hebben een ernstige verstandelijke beperking met een Intensieve Begeleidingsvraag.


Zij hebben behoefte aan ondersteuning met alledaagse levensverrichting (ADL), waarbij je kunt denken aan ondersteuning bij toiletgang, douchen/wassen en aankleden. Daarnaast is er behoefte aan begeleiding in activiteiten of eetmomenten. Samen met de cliënten ga je naar dagbesteding, waar je activiteiten als knutselen, koken of buitenactiviteiten doet.


Je gaat samenwerken met een gezellig team met veel ervaring. De teamleden werken volgens de Triple C methodiek; hierbij staan cliënt, coach (begeleiders) en competenties centraal. Het uitgangspunt van deze methodiek is dat cliënten het normale leven ervaren. Een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie van de begeleider en een betekenisvol dagprogramma zorgen ervoor dat de cliënt succeservaringen opdoet, waardoor het zelfvertrouwen groeit en probleemgedrag afneemt.


Afhankelijk van jouw ervaring kijken we samen naar de functie-inhoud. Of je nu aan de slag wilt als begeleider of als regiebegeleider, werkgeluk is belangrijk dus we realiseren gezamenlijk een passend takenpakket.

Dit ga je doen:

 • Je biedt cliënten veiligheid, duidelijkheid en structuur. Je sluit je hierbij aan bij het ontwikkelingsniveau en de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt
 • Je biedt ADL zorg en ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. Je volgt hierbij de afspraken zoals vastgelegd in het ondersteuningsplan
 • Je werkt in wisselende diensten; ochtend, avond, feestdagen en de weekenden. Nachtdiensten werk je niet, daarvoor is er een vast team aanwezig
 • Je draagt bij aan het opstellen- en geeft uitvoering aan de ondersteuningsplannen

Dit heb je nodig:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3 of 4
 • Relevante werkervaring
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback

Dit krijg je van ons

 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren bespreekbaar tussen de 24 en 32 uur
 • Een salaris van maximaal € 3009,- op basis van 36 uur voor de functie van begeleider (FWG 35) en maximaal € 3154,- op basis van 36 uur voor de functie van regiebegeleider (FWG 40)
 • (Bij)scholing op de Triple-C methodiek
 • Volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Contact:

Zie jij in elke beperking een kans? Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie! Eerst nog een vraag? Neem contact op met Esther Spaans via espaans@reinaerde.nl.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar