Skip to content

(Regie)begeleider, Bloemenhof/Bomenhof 3 (ouderen) Dennendal, Den Dolder, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Heb jij affiniteit met oudere bewoners met een verstandelijke beperking? Dan gaan wij graag met jou in gesprek!

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich. Iedereen kent elkaar. De betrokkenheid bij elkaar en bij de bewoners is groot. Op Dennendal vind je de woningen Bloemenhof 3 en Bomenhof 3.

Op deze woningen staat elke individuele bewoner centraal in de zorg die we geven. De persoonlijke zorg is dan ook afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoner. De bewoners kunnen rekenen op jouw persoonlijke begeleiding. Voor jou is elke bewoner bijzonder en je kijkt dan ook echt naar welke hulpvraag er is. Het team bestaat uit een mix van nieuwe en ervaren collega's. Het team is enthousiast, gemotiveerd, positief ingesteld en sterk in ontwikkeling. De lijnen zijn kort, je werkt altijd met een collega samen op de woning. Met elkaar zoeken wij naar hoe de zorg steeds beter kan worden georganiseerd en hoe wij die kunnen verlenen als professionele begeleiders!

Breng positieve energie als (regie)begeleider

Op de woningen is er plek voor 9 oudere cliënten met een matig tot ernstige verstandelijke beperking. De leeftijden verschillen tussen de 51 en 92 jaar. Bij alle bewoners komt in meer of mindere mate moeilijk verstaanbaar gedrag voor. Bij een aantal bewoners is er sprake van complexe casuïstiek en is er om deze reden meerzorg.
Een aantal bewoners ervaren ook lichamelijke problemen zoals bijvoorbeeld doofheid en diabetes.

De woningen hebben beide een heel gevarieerde groep die een mooie combinatie biedt tussen zorg en begeleiden. Wij willen een goed thuis bieden voor de bewoner, waarbij individuele aandacht belangrijk is.

Er wordt gewerkt met de methodiek Urlings. Elke bewoner heeft net weer een andere ondersteuningsvraag maar dit maakt het werk dan ook weer des te interessanter.
Je hebt veel interactie met de bewoners en ze zoeken regelmatig je grenzen op. Dit kunnen ze doen door verbale en soms ook fysieke agressie. Dit kan pittig zijn, maar omdat jij veiligheid en vertrouwen biedt en handvatten krijgt om deze in goede banen te begeleiden zal er een wederzijdse band ontstaan.

De bewoners hebben elk hun eigen slaapkamer, maar doen veel in en vanuit de gezamenlijke woonkamer.

Jouw talent als (regie)begeleider

Als regiebegeleider in dit team ben jij actief betrokken in de coördinatie van de geboden zorg en begeleiding aan de bewoners met een intensieve zorg- en begeleidingsvraag. Jij bent, samen met de andere regiebegeleider van de woning, het eerste contactpersoon voor het netwerk van de cliënt en je hebt dan ook geregeld contact over de lopende zaken. Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de zorgplannen en neem je deel aan de overlegvormen die er zijn op de locatie. De begeleiding stem je af op de mogelijkheden, wensen en behoeften van de cliënt. Daarnaast draag jij bij aan de kwaliteit van het zorgproces, de organisatie op de woning en lever je een bijdrage aan het multidisciplinair team.

Heb jij ervaring met de doelgroep, maar nog niet als regiebegeleider? Wij zijn zeker bereid dit jou te leren, en je alle kansen en mogelijkheden te bieden om een ​​goede regiebegeleider te worden

Hoe wij jou waarderen?

  • Je krijgt gelijk een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
  • Een salaris van minimaal € 2110,- tot maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur schaal 35 voor een begeleider of schaal 40 voor regiebegeleider 
  • Je krijgt onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en vakantiegeld van 8%
  • Je hebt eigen keuze in je arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Enige inspraak in je rooster
  • Je hebt meerdere mogelijkheden in scholing en coaching

Sta je stevig in je schoenen?

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

  • Affiniteit met ouderen met een verstandelijke beperking
  • Een zorg-gerelateerd diploma op minimaal niveau 4 of een passende hbo-opleiding
  • Bereidheid om in een onregelmatig dienstrooster te werken (met uitzondering van nachtdiensten)
  • Ervaring met de doelgroep is een pré

Herken je jezelf in deze functie?

Twijfel dan niet we zien graag jou en je sollicitatie tegemoet. Eerst nog een vraag? Mail naar LSijtsma@reinaerde.nl

of

Apply with Indeed onbeschikbaar