Skip to content

Regiebegeleider Arbeidscentrum Maartensdijk, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, MaartensdijkBegeleider

Ben jij de enthousiaste collega begeleider die we zoeken? Hou je van afwisseling en bedrijvigheid? Dan is AC Maartensdijk  op zoek naar jou. Je ondersteunt mensen in het arbeidsmatig werk en levert werk aan bedrijven

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Het maakt jou niet uit of het maandag of vrijdag is, je maakt er iets van, voor iedereen. Naast het begeleiden van de arbeidswerkzaamheden, schrijf je mee aan een ondersteuningsplan van je cliënten en pak je in gezamenlijkheid de C-taken op. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt.

Thuis bij Reinaerde

Arbeidscentrum Maartensdijk biedt de cliënt een zo gewoon mogelijke arbeidsplaats in een beschutte werkomgeving.

Het beste uit de cliënt halen, ont2wikkeling van vaardigheden stimuleren en arbeidsmatig werk. Dat is jou wel toevertrouwd. Onderhouden van contacten met het logistiek bureau, arbeidsmatig werk verdelen en overzicht hierover houden, magazijn en werkomgeving op orde houden en het werk verdelen passend bij de cliënt. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het individuele ondersteuningsplan van de cliënt. Samen met de cliënt of zijn familie ga je daarom op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je coördineert en stemt de uitvoering van de ondersteuningsplannen af met jouw collega's. Je draagt bij aan een prettige en veilige omgeving waarin de cliënt zich goed voelt. Het opzetten, netwerken en zoeken naar nieuw werk voor de cliënten is onderdeel van jouw functie.

De werkplek

Arbeidscentrum Maartensdijk is een dagbesteding van Reinaerde in Maartensdijk waar ongeveer 25 mensen met een beperking werken. Er zijn verschillende groepen. Elke groep heeft zijn eigen profiel dat tot stand komt uit de ondersteuningsvragen van de cliënt. Dit alles resulteert in een zeer gevarieerd aanbod van activiteiten gericht op arbeid, ontwikkeling, zelfstandigheid en structuur. De vacature is op de groep grote Arbeid en kleine arbeid. De cliënten op de groepen hebben veelal een verstandelijke beperking en gedragsproblematiek in het autistisch spectrum. De werkzaamheden die worden verricht zijn vooral gericht op de farmaceutische industrie en klein technisch werk. Concreet zijn dit onder andere pillenpotjes doppen, schroefjes uit tellen, mailing en urinecontainers verpakken. In een veilige en gestructureerde omgeving probeer je de cliënt te stimuleren het arbeidsmatig werk uit te voeren en uit te dagen nieuwe ervaringen op te doen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Je krijgt bij ons direct een vast contract
 • Een salaris van maximaal € 3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40). Per mei gaat dit omhoog
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%,  en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, vragen we het volgende van je:

 • Je kan goed meegaan in een veranderingsproces
 • Een minimaal afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback.
 • Een flexibele instelling bijvoorbeeld in geval van ziekte of vakantieperiode.
 • Er wordt gewerkt met Triple C methodiek
 • Woensdag en vrijdag werken zijn een pre

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Patricia Wieman via 0346-214457.

We verwelkomen jou graag op Arbeidscentrum Maartensdijk.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar