Regie Begeleider, Volwassenen, Dennendal, 16-36 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Werken in de gehandicaptenzorg geeft veel voldoening. Kun jij onze bewoners geven wat ze nodig hebben? Kom dan kennismaken!

Hoe je als Begeleider C positieve energie brengt

Bij ons staan ​​cliënten aan het roer van hun eigen leven, dat noemen wij Persoonsgerichte zorg. Persoon omdat de persoonlijke zorg is afgestemd op de eigen dromen en wensen van onze bewoner. Gericht omdat het bijdraagt, nut heeft en leidt tot zingeving voor de bewoner zijn netwerk en de medewerker.


De bewoners kunnen rekenen op uw persoonlijke begeleiding. Voor jou is elke bewoner bijzonder en je kijkt dan ook echt naar welke hulpvraag er is. Met de methodiek die we gebruiken, Triple C, bieden we elke cliënt precies wat hij/zij nodig heeft om een ​​​​​​​​​​​​​​​​prettige dag te hebben.


Naast de zorg, ondersteuning bij persoonlijke verzorging en de eet momenten, heb je ook taken als het digitale verwerkingsdossier, een dagelijkse leefomgeving creëren. Bij alles wat je doet voor rust en regelmaat thuis.

Als persoonlijk begeleider zet je samen met collega's de lijnen uit voor relaties, voer je gesprekken met verwanten en schrijf je ondersteuningsplannen. Je werkt vanuit een band, de relatie die je met de cliënt hebt.

Thuis op Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich. Iedereen kent elkaar.
De clienten kunnen doordeweeks dagelijks naar dagbesteding, dit is binnen het terrein. Daarnaast wordt binnenshuis afgestemd wat de individuele behoeften van de bewoners zijn. De activiteiten variëren van wandelen, koken, knutselen, massages, televisiekijken en muziek luisteren. Buitenshuis worden activiteiten geboden als zwemmen, paardrijden, sporten, boodschappen doen, etentjes etc. De beleving van de individuele bewoner staat altijd centraal.


Er wordt gewerkt vanuit de methodiek: Triple C: Cliënt, Coach en Competentie. Binnen deze methode wordt gewerkt vanuit de ondersteuningsrelatie met de cliënt. Het creëren en vergroten van het zelfvertrouwen biedt ruimte om doelen te stellen, om te ontwikkelen op elk vlak wat de kwaliteit van leven verbetering geeft. Samen met de Triple C methodiek wordt gewerkt aan weerbaarheid. Bij weerbaarheid wordt er bekeken naar het ombuigen naar positief gedrag zodat de bewoner verder kan gaan. Dit vraagt ​​​​kennis van de bewoner, alertheid, creativiteit, zelfreflectie en lef om samen met de bewoner de situatie aan te en er weer uit te komen, zonder de relatie te beschadigen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Onze betrokken team bestaat uit fijne en betrokken collega's. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we ons betrokken team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden. Als begeleider zorg jij samen met je collega's voor goede cliënt zorg. Als persoonlijk begeleider ben je verantwoordelijk voor alle zorg rondom een ​​aantal cliënten. Hierbij kunnen je denken aan het plannen van het ondersteuningsplan, intensief contact met de medische dienst/ en verwanten. Wat krijg je daar voor terug:

 • Een uitdagende functie met uren in overleg
 • Direct een vast contract, als na de proeftijd bleek dat wij bij elkaar passen
 • Een salaris van maximaal 2.993,- (FWG 40) bruto per maand op basis van 36 uur 
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Enige inspraak in je rooster
 • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Begeleider C

 • Een zorggerelateerd diploma op niveau 3/4 of een passende HBO opleiding
 • Ervaring met de doelgroep
 • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken, met uitzondering van nachtdiensten
 • Je denkt in mogelijkheden
 • Wel ervaring in de gehandicaptenzorg, maar nog niet als begeleider? Wij leiden je graag op!

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Wij dragen bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Neem contact op met Iris van Maarschalkerweerd, telefoonnummer: 06-83225531. 

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar