Regie Begeleider, Den Dolder, 32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Bewoners staan ​​bij de Dennendalweg aan het roer van hun eigen leven. De zorg is afgestemd op de eigen dromen en wensen van onze bewoners. Heb jij affiniteit met de doelgroep LVB + en wil je naast de bewoner staan ​​als deze aan het roer staat van zijn eigen leven? Dan is deze leuke baan in den Dolder iets voor jou!

Thuis op Dennendalweg 2 en 4

Dennendalweg 2 - 4 is een nieuwbouwlocatie op het terrein van Dennendal in Den Dolder. Het gebouw heeft twee woonlagen met elk 12 appartementen. De woning is ontworpen voor volwassenen met een licht verstandelijke beperking en lichamelijke problematiek, denk bijvoorbeeld aan psychiatrische stoornissen, NAH, autisme en hechtingsproblematiek. Ons team op Dennendalweg 2 - 4 bestaat uit fijne en betrokken collega's in een gestart team. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we ons betrokken team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden aan deze groepen.


Als persoonlijk begeleider zet je samen met je collega's de lijnen uit voor de bewoners, voer je gesprekken met verwanten en schrijf je ondersteuningsplannen. Je werkt vanuit een band, de relatie die je met de bewoner hebt. Je hebt veel interactie met de bewoners en ze zoeken af ​​​​en toe je grenzen op. Dit kunnen doen door verbale/fysieke agressie. Dit kan pittig zijn, maar omdat jij hen veiligheid en vertrouwen biedt zal er wederzijds vertrouwen ontstaan. Je leert de zorgzame en ondeugende kant van de bewoners kennen. Samen maken jullie grapjes en gaan jullie op pad. Zoals een lekker stuk fietsen of zelfs een boodschap doen in de supermarkt. De begeleiding wordt ervaren in het werken met Triple C, een zo gewoon mogelijk leven en zelf doen waar kan. Je begeleidt de bewoner bij het hebben van een zo normaal mogelijk leven en samen werk je aan doelen. De begeleiding die je geeft aan de bewoners is heel divers, dit heeft natuurlijk te maken met de individuele behoeften van de bewoners maar ook met het ontwerp van het gebouw. Op de begane grond hebben de bewoners een eigen voordeur direct naar buiten en een grote mate van zelfstandigheid.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

 • Een uitdagende functie voor 32 uur in de week 
 • Direct een vast contract, als na de proeftijd bleek dat wij bij elkaar passen
 • Een salaris van maximaal 2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG40) voor een persoonlijk begeleider C
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Enige inspraak in je rooster
 • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Begeleider C

Je betekent graag iets voor ander en kijken altijd naar een kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo 4 niveau bijvoorbeeld maatschappelijke zorg, verpleegkunde, persoonlijk begeleider, SPW4. Heb je een zorg gerelateerd hbo- diploma, bijvoorbeeld Maatschappelijk Werk. Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren
 • Ervaring met de doelgroep LVB
 • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken, met uitzondering van nachtdiensten
 • Regelen is jou twee natuur en overzicht hebben en houden kun jij goed
 • Ervaring in de rol van persoonlijk begeleider is een pré

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten. Daarbij dragen we bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Bouwen aan een betere wereld waarin jouw rol van betekenis is. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie je in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Neem contact op met Iris van Maarschalkerweerd Adviseur Werving en Selectie, telefoonnummer: 06-83225531 . 
Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar