Overslaan naar content

(Regie) Begeleider, Boog 5/6, De Heygraeff Woudenberg

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.338 - € 3.535 per maandBegeleider

Kom jij een glimlach op mijn gezicht toveren en maak jij van mijn huis een thuis?

Hoe je als Begeleider of Regiebegeleider positieve energie brengt:

Als begeleider weet en voel jij aan wat er nodig is bij ons in de groep. Jij bent in staat om er samen met ons een goede dag van te maken. Wat goed voor ons betekent? Dat staat in ons ondersteuningsplan beschreven. Hieruit kan jij werken en een vertaling maken naar de praktijk.  Wij zijn allemaal uniek, dat is voor jou een gewone zaak en hier kan jij goed mee omgaan. Wat je ook doet, we doen het samen en daar gaat het om.


Als regiebegeleider vindt je naast dit alles het prettig om de zorg te coördineren. Een ondersteuningsplan opstellen, contact houden met het netwerk van de cliënt is jou gegeven. Je hoeft dit zeker niet alleen te doen. Je werkt hier nauw samen met collega’s en behandelaren. 

Bij ons thuis op Boog 5:

Wij wonen op locatie De Heygraeff, gelegen net naast het Henschotermeer en middenin een prachtige bosrijke omgeving. Boog 5 is een mooie, grote en vrijstaande woning. Deze geschakelde woning is onderverdeeld in Boog 5a en 5b. Hier wonen wij met 12 mensen die te maken hebben met een ernstig verstandelijke beperking. Wij zitten in de leeftijdscategorie van 35 tot 72 jaar en ieder van ons heeft een eigen zorg- en begeleidingsvraag. Wij worden begeleid vanuit de methodiek LACCS. Dit zorgt ervoor dat wij een goed leven hebben.

Bij ons thuis op Boog 6:

Wij wonen op locatie De Heygraeff, gelegen net naast het Henschotermeer en middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op Boog 6 wonen 12 volwassen cliënten, verdeeld over twee woningen, met een ernstig verstandelijke beperking. Elke woning heeft een eigen zorg- en begeleidingskarakter, wat betekent dat het werk afwisselend is. De cliënten hebben veelal een autismespectrum stoornis (ASS) en/of sociale emotionele problematiek in combinatie met een verstandelijke beperking. Op het terrein van De Heygraeff zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. De cliënten gaan overdag naar dagbesteding binnen De Heygraeff of een andere plek binnen Reinaerde. De cliënten hebben allen een eigen woon/slaapkamer met eigen of gedeelde badkamer. Er is een grote gezamenlijke woonkamer. Het avondeten wordt gezamenlijk genuttigd en in de weekenden wordt er zelf gekookt. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde:

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Daarom kan je in ieder geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3294,- (FWG 35) bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als begeleider en € 3535,- (FWG 40) bij de functie als regiebegeleider
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Begeleider:

 • Je hebt affiniteit met de ouder wordende cliënt
 • Je kan verzorgen en begeleiden hand in hand laten gaan en je weet hierin structuur te beiden
 • Je hebt kennis van (of de bereidheid om scholing te volgen in) het LACCS-programma
 • Je bent minimaal mbo niveau 3 gediplomeerd van een relevante opleiding
 • Je vindt het prettig om te werken op wonen en dagbeleving te combineren

De betekenis van Reinaerde:

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Hanno de Schipper, Manager, via T 06 135 03 875.


Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar