Skip to content

Psycholoog/Orthopedagoog met expertise in diagnostiek, Utrecht, 24-32 uur

Utrecht, Utrecht, NederlandBehandelaar

Reinaerde zoekt een Psycholoog / Orthopedagoog met expertise in diagnostiek

Op het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling doe je uitgebreid diagnostisch onderzoek bij kinderen, jongeren en volwassenen met een (verstandelijke) beperking of het vermoeden daarvan. Je werkt zowel zelfstandig als multidisciplinair en onderzoekt zeer uiteenlopende vragen. Zo help je onze cliënten met een beperking, hun netwerk en onze medewerkers verder.

Multidisciplinaire Diagnostiek - Reinaerde

Hoe je als psycholoog/orthopedagoog positieve energie brengt

Als psycholoog / orthopedagoog werk je in de functie van gedragskundige B, waarbij je complexe diagnostiek uitvoert. Bij ieder traject ben je van begin tot einde betrokken, waarbij je analytisch vermogen tot zijn recht komt en je het proces weet te bewaken. Je hebt kwaliteiten om de samenwerking met de cliënt en het netwerk van de cliënt, vorm te geven en jouw handelingsadviezen sluiten aan op de leefwereld van de cliënt en diens omgeving.


Je werkt zelfstandig in een multidisciplinair team. Met collega-gedragskundigen en andere disciplines zoals een systeemtherapeut, psychomotorisch therapeut of een arts verstandelijk gehandicapten (artsVG) heb je nauw contact. Je krijgt werkbegeleiding van een GZ psycholoog. Omdat veel cliënten wonen of werken binnen Reinaerde werk je veel samen met collega’s die aan andere dienstverleningsvormen van Reinaerde verbonden zijn. Tevens heb je contact met verwijzers en andere betrokken hulpverleningsinstanties. Dit alles doe je vanuit een natuurlijk enthousiasme en gedrevenheid voor het vak en de doelgroep.


Als jouw talent en interesse ligt in een combinatie van diagnostiektrajecten en de betrokkenheid als gedragskundige bij andere dienstverleningsvormen binnen Reinaerde dan is dit zeker bespreekbaar!

De betekenis van Reinaerde

Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We staan bekend om onze professionele en kwalitatieve diagnoses, behandelingen en coaching en zijn innovatief als het gaat om bijvoorbeeld preventie. Zo bieden we mensen met een beperking de best mogelijke begeleiding.


Bij alles wat we doen streven we naar duurzame oplossingen, die voortkomen uit de verbinding die we aangaan. We kijken echt naar de mensen die we ondersteuning bieden, naar wat zij nodig hebben en hoe zij een mooie plek hebben in de samenleving.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een motiverende werkplek, een zeer uitgebreide testbatterij en diagnostisch materiaal tot je beschikking, samenwerking binnen een multidisciplinair team met diverse specialisaties. Zie ook Specialistisch onderzoek en behandeling - Reinaerde
 • Een salaris van maximaal € 5062,- bruto per maand (FWG 60) op basis van 36 uur 
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • De mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering, waarbij je ook nog een bijdrage in je ziektekosten ontvangt
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Gedragskundige B

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Om als psycholoog / orthopedagoog het verschil te maken, heb je/ben je:

 • Een afgeronde Universitaire opleiding orthopedagogiek of psychologie
 • Een diagnostiek aantekening (BAPD)
 • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring
 • Een positieve instelling, waarmee je denkt in kansen in plaats van problemen
 • Een flinke dosis lef en enthousiasme, waardoor je anderen meekrijgt
 • Bereid om consignatiediensten te draaien
 • Flexibiliteit en zelfstandigheid in huis. Je staat voor je ideeën en denkt mee over verbetering

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct! Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Wieteke Copini (manager CDB) op telefoonnummer 06-10586405 of Matt Koers (GZ psycholoog bij het CDB) op telefoonnummer 06-83485547. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar