Reinaerde - Psycholoog / Pedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG)
Overslaan naar content

Psycholoog / Pedagoog in opleiding tot GZ-psycholoog (PioG)

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 3.768 - € 5.477 per maandBehandelaar

Mooie opleidingsplaats in samenwerking met Fivoor!

Heb jij een academische opleiding tot (neuro-)psycholoog of orthopedagoog en een LOGO-verklaring en wil je je door ontwikkelen naar GZ-psycholoog? Per januari 2025 bieden wij een opleidingsplaats aan. Heb je interesse, lees dan verder!

Hoe jij je verder kan ontwikkelen en van betekenis kan zijn:

Binnen het samenwerkingsverband ‘Samen opleiden in regio Utrecht’, werken Reinaerde en Fivoor samen ten behoeve van een opleidingsplaats tot GZ-psycholoog, Volwassen en Ouderen. Binnen het samenwerkingsverband krijg je tijdens de opleiding tot GZ-psycholoog de mogelijkheid om bij twee instellingen ervaring op te doen met als doel een generalistische opleiding die voldoet aan het beroepsprofiel van de GZ-psycholoog.

Dit ga je doen:

 • Je komt in dienst van Reinaerde maar bent het eerste jaar van de opleiding volledig werkzaam bij Fivoor (specialist in forensische en intensieve psychiatrie) en het  tweede jaar van de opleiding werk je bij Reinaerde (specialist in de zorg aan mensen met een verstandelijke beperking). Tijdens de gehele opleiding zal een praktijkopleider vanuit Reinaerde betrokken zijn bij het opleidingstraject.
 • Bij Fivoor verricht je tijdens de postmasteropleiding behandelingen bij patiënten met uiteenlopende en complexe psychische klachten en verschillende maatschappelijke en culturele achtergronden. Patiënten waarmee je werkt, hebben vaak klachten die hun oorsprong vinden in de (zich ontwikkelende) persoonlijkheid. Een langdurige klacht- en persoonsgerichte behandeling is daarom nodig. Daarbij maak je gebruik van evidence based behandelingen en werk je vanuit verschillende therapeutische referentiekaders, zoals cognitieve - en gedragstherapie, systeemtherapie en groepstherapie.
 • Binnen Reinaerde zul je tijdens de postmasteropleiding diagnostiek en behandeling uitvoeren op het Centrum voor Diagnostiek en Behandeling (CDB). Op het CDB vindt specialistische diagnostiek en behandeling plaats voor mensen met een verstandelijke beperking of Niet Aangeboren Hersenletsel. Er wordt multidisciplinair gewerkt, waarbij psychologen / pedagogen, GZ-psychologen, Orthopedagoog-Generalisten, systeemtherapeuten, psychomotore therapeuten en MDFT-therapeuten samenwerken. Daarnaast kunnen specialisten gevraagd worden om mee te denken, zoals een Arts voor Verstandelijk Gehandicapten of een Klinisch Psycholoog-Psychotherapeut (KP-PT). De mensen waarmee je werkt hebben naast een verstandelijke beperking vaak bijkomende problematiek, zoals psychiatrische of persoonlijkheidsproblematiek, lichamelijke problemen en traumatische ervaringen in de voorgeschiedenis

Dit heb je nodig:

 • Je beschikt over een academische opleiding tot (neuro-)psycholoog of orthopedagoog en een LOGO-verklaring.
 • Voor beide werkplekken is een leergierige houding en de bereidheid om begeleid, opgeleid en getraind te worden in twee verschillende sectoren van belang.
 • We zoeken iemand die een analytische instelling heeft, maar ook flexibel en doortastend is en goed kan afstemmen op de doelgroep waar mee gewerkt wordt. En iemand die daarnaast goed kan samenwerken in verschillende teams en goede contactuele eigenschappen en coaching vaardigheden heeft.

Dit krijg je van ons:

 • Een salaris maximaal € 5.477,- o.b.v. van een 36 urige werkweek (FWG 60) o.b.v. cao gehandicaptenzorg;
 • Een contract voor 24-32 uur per week;
 • Een veelzijdige opleidingsplek binnen zowel de VG-sector als de GGZ die voldoet aan de eisen zoals deze door de opleiding worden gesteld;
 • Een enthousiast team van collega’s, supervisors en werkbegeleiders en praktijkbegeleiding;
 • Volledige vergoeding van de opleidingskosten;
 • Mogelijkheden voor een mooie, veelzijdige werkplek in de gehandicaptenzorg bij Reinaerde na de opleiding;
 • Eindejaarsuitkering van 8.33% en natuurlijk 8% vakantiegeld;

Contact en informatie:

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct. Belangrijk voor ons is dat er naast je brief en C.V. een LOGO-verklaring toegevoegd is bij de sollicitatie. We verzoeken je vriendelijk om in je brief aan te geven bij wie er referenties opgevraagd zouden kunnen worden.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Brenda Cooiman, 06-10404812 (Reinaerde)
Nienke Dijk, 06-8210033 (Reinaerde)
Femke Muilwijk, 06-13360052 (Reinaerde)
Dieke van der Velden; 06-10442034 (Fivoor)

Reageren kan via de link tot 19 juli!


Vanwege de zomerperiode zal de briefselectie plaatsvinden in de week van 12 augustus. Dit doen we samen met een collega van Fivoor. Jouw gegevens zullen daardoor gedeeld worden met een externe partij. Uiterlijk 19 augustus krijgt iedereen bericht over de voortgang van de sollicitatie.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op dinsdag 27 augustus op het kantoor van Reinaerde aan de Koningin Wilhelminalaan 3 in Utrecht.


Deze vacature wordt zowel in- als extern geplaatst.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar