Overslaan naar content

Procesbegeleider 32-36 uur

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.217 - € 4.712 per maandStafmedewerker

Met jouw bruisende energie, analytisch vermogen en veranderkundige kwaliteiten, zorg jij dat onze processen verbeterd worden en de afdeling secretariaat omgevormd en uitgebouwd wordt naar een planning & secretariaat behandelaren.

Dit ga je doen:

Voor de teams behandelaren (gedragskundigen, paramedici en vaktherapeuten), die werkzaam zijn in diverse gebieden binnen Reinaerde, gaan we in 2024 een optimaliseringslag maken. De verbetering voor deze ca 150 behandelaren zit in het lean maken van het proces wanneer een cliënt een behandeling af (gaat) ronden totdat de nieuwe cliënt in de planning van de desbetreffende behandelaar staat. Er zijn veel mensen betrokken bij dit proces, waaronder het behandelsecretariaat en onze afdeling klantadvies en de zorgadministratie. Dit vraagt op dit moment veel onderlinge afstemming van onder andere onze behandelaren. Met jouw  leanbril op kijk je naar dit proces en waar mogelijk elimineer je “waste” in  het proces  en digitaal je zoveel mogelijk.  Daarnaast vragen we je een voorstel te schrijven voor de omvorming en uitbreiding van het behandelsecretariaat naar een planning en secretariaat voor behandelaren. Na akkoord op dit voorstel draag jij zorg voor de implementatie. Je coördineert deze inhoudelijk en zorgt voor een goede aan- en bijsturing.


Om een helder beeld te vormen van het huidige proces en de daarbij behorende knelpunten/verbazingen zal er veel afstemming plaatsvinden met zowel de behandelaren, het behandelsecretariaat als de ondersteunende diensten. Je werkt hierin volledig zelfstandig binnen de gegeven kaders. Je kan hierbij goed prioriteren en zorgt dat de opdrachtgever, manager behandelaren, aangesloten blijft.

Je draagt zorg voor een realistische planning, regelt werksessies en plant gesprekken in. Je weet als geen ander creatief en doortastend te werk te gaan en flexibel in te spelen op vragen en onverwachte situaties.

Dit ben jij

 • Een krachtige en resultaatgerichte procesbegeleider
 • In het bezit van een HBO opleiding en hebt ervaring als procesbegeleider
 • Jij durft beslissingen te nemen en bent in staat die helder uit te leggen
 • Een echte verbinder
 • Je hebt affiniteit met de zorg
 • Je bent analytisch, vindingrijk en hebt een probleemoplossend vermogen

Hoe we je waarderen

Bij Reinaerde krijg je een mooie opdracht waarin je actief het verschil gaat maken. Wij bieden jou:

 • Een contract voor de duur van een jaar voor 32 tot 36 uur per week
 • Een bruto salaris tussen € 3.217,- en € 4.712,- (cao gehandicaptenzorg, FWG 55) op basis van 36 uur
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, mogelijkheden tot collectieve verzekeringen en bijdrage aan ziektekostenverzekering
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een (lease)fiets- en sportregeling; bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof
 • Je werkt op diverse samenwerkplekken binnen Reinaerde (Woudenberg, Den Dolder en Nieuwegein en Utrecht. Je hebt de mogelijkheid om deze functie (deels) thuis te werken
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Eerst nog een vraag?

Neem dan contact op met Liselotte Klein, manager behandelaren T 06-58975892 of Anna -Sophia Dijkstra, manager behandelaren op T 06-12158495. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar