Persoonlijk Begeleider C, MVB, MVG, IB, Kind & Jeugd, Jongeren, Marokkodreef 13, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging binnen kind en Jeugd in Utrecht? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een enthousiaste collega die stevig in zijn schoenen staat en samen met het team wil bouwen aan een warme en gezellige woonplek voor de cliënten. Op deze locatie zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiaste ervaren Persoonlijk Begeleider.

Hoe je als Persoonlijk Begeleider C positieve energie brengt

We werken en begeleiden kinderen volgens de visie van Triple C. Dit houdt in grote lijnen in dat we kijken naar de opbouw van een ondersteunende ondersteuninging, waarbij de activiteit een belangrijke rol speelt. Er wordt gekeken naar het gedrag van de kinderen. Hierop willen we aansluiten om de kwaliteit van leven van de kinderen te vergroten. Dit doe je onder andere door samen met je collega's een passend dagprogramma te volgen en aan te sluiten bij de behoeften en mogelijkheden van de kinderen. Je bent contactpersoon voor de ouders, er is ook geregeld contact over de ontwikkeling van het kind.


Voor jou als Persoonlijk Begeleider betekent dit dat je stevig in je schoenen staat en dat je tegen een stootje kunt en niet schrikt van moeilijk verstaanbaar gedrag. Minstens zo belangrijk is dat je een hart hebt voor de zorg voor deze bijzondere doelgroep. Wij zoeken iemand die gevoelens en behoeftes van zichzelf en van de ander kan onderkennen en hier rekening mee kan houden. Belangrijk is ook dat je zelfreflectie hebt, je kwetsbaarheid kan opstellen en actief om feedback en deze kan geven.

Thuis bij Reinaerde

De Marokkodreef is een klein terrein, midden in de wijk Overvecht bestaande uit 3 woningen: Marokkodreef 7, 13 van 17. Daarnaast wordt er overdag behandeling op KDC Oikos gegeven, welke ook deel uit maakt van dit terrein. De Marokkodreef is een observatie en behandelgroep voor jongeren van 6 tot 18 jaar. Op elke groep zijn 8 woonplekken. KDC Oikos bestaat uit vier groepen die ingedeeld zijn op ondersteuningsbehoefte. Op de Marokkodreef 13 zijn we op zoek naar een Persoonlijk Begeleider die wil meebouwen aan een nieuw team. Er wonen 7 cliënten, met een matigverstandelijke beperking (MVB), intensieve begeleidingsvraag hebben. Door hun beperking is het voor de cliënten moeilijk anderen te laten weten hoe zij zich voelen, daar er meerdere situaties zijn omvatten weinig tot geen gesproken taal kennen en begrijpen.


De kinderen hebben een ontwikkelingsachterstand van verstandelijke beperking in combinatie met gedrag dat een (zeer) intensieve begeleiding en behandeling vraagt. Zij hebben ondersteuning en begeleiding nodig bij activiteiten in het dagelijks leven en het is voor hen noodzakelijk wanneer hun dag voorspelbaar is.


Wil je een indruk krijgen van de Marokkodreef, kijk dan het filmpje:

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24 – 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2.993 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker loopt. We zoeken samen met jouw naar een regelmatig rooster

Jouw talent als Persoonlijk Begeleider C

Je betekent graag iets voor ander en kijken altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding richting de zorg, bijvoorbeeld MMZ van Maatschappelijk Werk/Pedagogiek
 • 5 jaar aantoonbare voorstelling in het begeleiden van kinderen/jongeren met ontwikkelingsachterstand en gedragsproblematiek
 • Een stevige persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust te bewaren
 • Bereid te denken in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend zijn
 • Bereid om te werken aan een ondersteuningsrelatie met de jongeren
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen en humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en inzetten altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Word je enthousiast na het lezen van deze vacature, dan zien we jouw motivatiebrief en CV graag tegemoet en zien wij je hopelijk snel bij ons op locatie. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Mireille Bolink, via het nummer 06-20231385.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar