Skip to content

Open sollicitatie ouderen met een verstandelijke beperking

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Werken voor ouderen met een verstandelijke beperking bij Reinaerde

Wanneer je werkt met ouder wordende cliënten met verstandelijke beperking betekent dat je werkt aan behoud: wat kan de cliënt nog wel en hoe kunnen we er voor zorgen dat de client nog zoveel mogelijk zelfstandig kan blijven?

Verspreid door de provincie Utrecht heeft Reinaerde verschillende woningen en dagbestedingsplekken/ouderensoos waar we deze ouderen begeleiden. Je kunt voor deze doelgroep aan de slag in de functie van begeleider (van beginnend tot ervaren) of behandelaar. Heb je nog geen passend diploma? Dan verwelkomen we je graag als leerling of zij-instromer.

Interesse?

Interesse om bij Reinaerde jouw talent voor deze boeiende doelgroep in te zetten? Neem bij vragen contact op met recruitment via 030-229 99 99 of laat je gegevens achter via de sollicitatie button (een cv of motivatiebrief is wenselijk maar niet nodig). We nemen dan zo snel mogelijk contact met jou op om mee te denken in de mogelijkheden.

Wat krijg je van ons?

  • Een salaris passend bij jouw functieniveau
  • In veel gevallen gelijk een contract voor onbepaalde tijd
  • 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Meer weten?

Lees meer over de doelgroep ouderen en bekijk de actuele vacatures op de pagina Werken in de gehandicaptenzorg met ouderen

of

Apply with Indeed onbeschikbaar