Skip to content

Online (content) specialist bij Reinaerde, 36 uur

Utrecht, Utrecht, NederlandStafmedewerker

Wij zoeken een creatieve, online alleskunner! Iemand die niet weg te slaan is van social media en het liefst content maakt voor verschillende online platformen. Die de trends kent en precies weet hoe je hier het beste op kunt inspelen om de doelgroep te bereiken. Iemand die met SEO-proof teksten mensen in het hart weet te raken. En die graag wil werken in een bijzondere omgeving; bij een organisatie waar collega’s zich dag en nacht inzetten voor een betekenisvol leven voor mensen met een verstandelijke beperking. Herken jij je hierin? Dan is deze rol misschien wel iets voor jou!

Jouw rol als Online (content) specialist

Bij Reinaerde kunnen we jouw skills goed gebruiken. Als Online (content) specialist heb je een divers takenpakket; van het (helpen) creëren van social media posts met impact tot het optimaliseren van webpagina’s of het maken van nieuwsbrieven. Onze ambities zijn groot; we willen de website en ons intranet flink onder handen nemen. Daar bedenk jij, samen met je collega’s van team Communicatie, plannen voor om er vervolgens mee aan de slag te gaan. Je mag bij ons ook je mouwen opstropen voor het maken een nieuwe social media strategie.

Wat je meebrengt

Jij bent iemand die gaat voor resultaat en schaaft bij waar nodig. Je schrijft pakkend, kort en krachtig. En je hebt kennis van kanalen en middelen, waardoor je precies de juiste doelgroep weet te bereiken. Met jouw, niet voor de hand liggende, creatieve ideeën weet je collega’s te inspireren. En een positieve en energieke houding is mooi meegenomen, want daarmee geef jij glans aan jouw rol. Je plant je werk, stemt goed af met je (interne) opdrachtgevers en raakt niet in de stress als een deadline nadert. Als Online (content) specialist in team Communicatie krijg je alle ruimte en heb je een grote mate van eigen regie over het uiteindelijke doel. Een verantwoordelijkheid die je met beide handen aangrijpt.

Ook heb jij:

  • Een achtergrond in marketing, communicatie (opleiding en/of werkervaring) of liefde voor deze vakgebieden en ten minste 3 jaar relevante werkervaring op HBO niveau
  • Ervaring in het werken met CMS-systemen en andere handige tools zoals Canva en Spotler
  • Kennis van SEO en Google analytics (en/of je wil hier graag meer over leren)

Met wie ga je werken?

Team communicatie bestaat uit een manager, 4 communicatieadviseurs en een audiovisueel medewerker. Op maandag werken we graag met het hele team samen op locatie aan de Koningin Wilhelminalaan (KW3) in Utrecht. En om te weten wat er leeft en om verbinding te houden, vinden we het belangrijk om ook op plekken te werken bij cliënten en collega’s uit andere teams, zoals op de instellingsterreinen (in Den Dolder en Woudenberg) en in Nieuwegein. Het is ook mogelijk om vanuit huis te werken. Daar zijn we heel flexibel in.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

  • Direct een vaste aanstelling
  • Het is mogelijk om 50% vanuit huis te werken en uren in overleg flexibel in te zetten
  • Laptop en telefoon
  • Een salaris van maximaal € 4140,- (FWG 50), afhankelijk van opleiding en ervaring en 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Volop mogelijkheden je zelf verder te ontwikkelen middels scholing en coaching

Enthousiast?

Fijn! Dan komen we graag met je in contact. Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog een vraag? Bel of App met Anne Baas Manager Communicatie, 06-39508822 of abaas@reinaerde.nl. Deze vacature wordt zowel intern als extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid krijgt de interne kandidaat altijd voorrang op de externe kandidaat.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar