Skip to content

Ondersteunend persoonlijk begeleider, Dennendalweg 3, Den Dolder, 32 uur

Den Dolder, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Neem jij de tijd om mij te leren kennen en om mijn vraag achter mij gedrag te zien? Wil je mij helpen zodat ik mij verder kan ontwikkelen en te onderzoeken wat ik nog kan leren en waar ik blij van word? Blijf jij rustig als ik bang of boos ben?

Thuis bij Reinaerde Dennendalweg 3

De bewoners van Dennendalweg 3 zijn volwassenen tussen de 28 en 51 jaar met een verstandelijke beperking en een veelal intensieve begeleidingsvraag. Ze hebben vertrouwen nodig om zich verder te ontwikkelen, ook al zijn dat soms kleine stapjes, en zich veilig te voelen. Gelukkig ben jij hun anker en het vaste gezicht op de groep. Een liefdevolle omgeving, begripvolle begeleiding en vaste dagstructuur is vaak ‘the key’ tot overzicht en rust. Bij een aantal cliënten is ondersteuning in ADL nodig. Ook is er bij de doelgroep sprake van psychische problematiek. 

Wij werken hier vanuit de triple-c methodiek.

Dennendalweg 3

Als je komt aanrijden zie je aan de rand van het terrein het prachtige gebouw van Dennendalweg 3 al verschijnen. In oktober is dit nieuwe gebouw opgeleverd. Uiteraard start je de dag met een heerlijk kopje koffie of thee met je collega's. Eén van de cliënten is dan vaak al wakker en komt zich melden. Je helpt hem met douchen/aankleden en schuift vervolgens aan bij de koffie. Daarna wek je de andere cliënten en begint ook hun dag. Op de Dennendalweg 3 voor samen 100%, minder is geen optie! Dat houdt in dat je alles samen doet met de cliënten. Je helpt ze daar waar nodig en laat ze zelfstandig zijn daar waar het kan.


Als alle cliënten eenmaal klaar zijn om naar het werk te gaan, loop je samen met hen het terrein over naar dagbesteding, die ook op terrein van Dennendal is. Gelukkig schijnt het zonnetje vandaag en geniet je van de groene omgeving, Soms vindt een client het prettig om hand in hand te lopen, andere bewoners kunnen zelfstandig verplaatsen.

Dit heb je nodig

  • Minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3 (bijvoorbeeld MMZ, persoonlijk begeleider, Verzorgende IG of Verpleegkunde)
  • Relevante werkervaring met en kennis van volwassenen met een verstandelijke beperking met een intensieve zorgvraag
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback

Dit krijg je van ons

  • Direct een vast dienstverband, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
  • Het aantal uren is afhankelijk van het aantal uren dat je zelf wil werken
  • Een goed inwerkprogramma waarbij je de eerste twee weken goed ingewerkt wordt
  • Heb jij een zorg gerelateerde opleiding op niveau 4, dan ben je bij ons aan het goede adres
  • Een salaris van maximaal € 3535,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40)
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een toeslag van het werken in de avonden, weekenden en feestdagen

Enthousiast?

Mooi! Spreekt deze functie je aan, solliciteer dan direct!. Heb je nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met: John Jalving, Manager gebied Zeist via het telefoonnummer: 06 51125414.  Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar