Skip to content

(Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider, Boog 9a en 9b, De Heygraeff, 32-36 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Als je een leuke baan hebt, hoef je nooit meer te werken!


Hoe je als Ondersteunend Persoonlijk Begeleider of Persoonlijk Begeleider positieve energie brengt

Als Begeleider bij Boog 9a en 9b is geen dag het zelfde zo haal jij natuurlijk energie uit het begeleiden en ondersteunen van cliënten, maar stel je ook ondersteuningsplannen op en coördineer je de ondersteuning voor een aantal cliënten. Daarnaast onderhoudt je het contact met het netwerk van de cliënt. Richting collega's heb je een coachende rol en werk je samen met gedragskundigen om de kwaliteit van zorg zo hoog mogelijk te houden.


Vanuit jouw ervaring en kennis weet jij als geen ander hoe belangrijk het is om ondersteuning te bieden dat is afgestemd op individuele mogelijkheden en wensen van de cliënt. Collega’s omschrijven Boog 9a als een dynamische groep waar 6 mannen wonen in de leeftijd gevarieerd tussen de 16 en 38 jaar. Sommige cliënten vertonen soms moeilijk verstaanbaar gedrag, doordat zij zich moeilijk kunnen uiten. Samen met je collega's kijk je wat de onderliggende hulpvraag is en wat de cliënt nodig heeft. Wat zijn de behoeften en hoe kunnen we de dagen zingevend maken? Dit sluit aan bij de methodiek waarmee we werken: Triple-C. Als begeleider bij Boog 9a en 9b moet je tegen een stootje kunnen maar als je de moeite doet om de cliënt te leren begrijpen kan je samen de wereld aan!


Als Persoonlijk Begeleider ben jij net als de collega’s hierin betrokken, maar zal je vooral worden ingezet op complexe vraagstukken, je kan hierbij denken aan casuïstiek, tijdig signaleren van groepsdynamiek en eventuele gedragsveranderingen en uitvoering van (groeps)meerzorg.


Wil je meer zien van Boog 9a? Neem dan een kijkje op onze Instagram pagina!


Thuis bij Reinaerde Boog 9a en 9b op de Heygraeff

Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op deze locatie zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. Op Boog 9a wonen zes cliënten met een verstandelijke beperking met een ontwikkelingsniveau van 0,5 tot 2,5 jaar. De beperkingen van deze cliënten zijn verschillend en bestaan uit autismespectrum stoornis (ASS) en psychische problemen. De hulpvraag van cliënten is divers, dat maakt dat je als begeleider kunt inspelen op de verschillende zorgvragen en behoeften. De begeleiding zorgt voor een zinvolle dagbeleving. Dit betekent dat de dagbesteding vanuit de woning wordt aangeboden je kan hierbij denken aan; pakketjes rondbrengen, houtbewerking en kliko’s lopen. Ook is er een mogelijkheid om met een busje van Reinaerde op pad te gaan. Er worden activiteiten georganiseerd in groepsverband, maar er is ook ruimte voor het individueel invullen van de hulpvraag.


Klik hier voor meer informatie over Boog 9a of Boog 9b.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, 32-36 uur
 • Een salaris van maximaal € 3.154,- bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als Ondersteunend Persoonlijk Begeleider (FWG40) en maximaal € 3.452,- bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als Persoonlijk Begeleider (FWG 45).
 • Onregelmatigheidstoeslag, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Coaching op de werkvloer door een ervaren Meewerkend Teamcoach Triple-C
 • Training nieuwe medewerkers Triple-C, zodat je met een vliegende start begint

Jouw talent als (Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde relevante mbo niveau 3 opleiding voor de functie als ondersteunend persoonlijk begeleider en een diploma van een relevante hbo-opleiding (of niveau, dit kan worden bepaald door middel van een TMA-test) voor een Persoonlijk Begeleider
 • Zin om de gekste momenten samen door te brengen; feestdagen, weekenden, avonden
 • Met gevoel voor humor, doorzettingsvermogen en energie om nieuwe dingen te leren kom je het verst
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond
 • Je werkt graag samen in het netwerk van de cliënt voor de beste aanpak


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Wanneer kom jij gebak eten? 🍰

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Renate Jongebloet - Janse, Tactisch Manager via 06-51791693.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar