Reinaerde - (Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider, Boog 9, De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

(Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider, Boog 9, De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.672 - € 3.938 per maandBegeleider

Als begeleider bij Boog 9 zie jij de mogelijkheden van de cliënten en krijg je energie van buiten de kaders denken. Je kijkt naar hoe iemand met moeilijk verstaanbaar gedrag zoveel mogelijk zijn normale leven kan oppakken. Dit kan van alles zijn; van een mudrun tot ontspannen bij het Henschotermeer.


Je gaat werken op het terrein van de Heygraeff. Hier staat Boog 9, een geschakelde woning bestaande uit Boog 9A en Boog 9B. De bewoners van deze twee woningen zijn dynamische groepen waar tweemaal zes cliënten wonen, in de leeftijd tussen de 16 en 68 jaar.


Op boog 9B gaan de cliënten overdag naar dagbesteding en ga je als begeleider mee naar de dagbesteding. Op boog 9A krijgen de meeste cliënten overdag dagbesteding in en rondom de woning. De dagbesteding die we doen varieert van afval prikken op het Henschotermeer tot koken en van industriewerk tot het rondbrengen van waskarren op de woningen van De Heygraeff. Soms gebruiken we de bus om met elkaar een kast op te halen. Een andere keer gaan we met elkaar naar het strand of de kermis. Daarna gaan we uiteraard door de Mc Drive voor een ijsje! We vinden het fijn om de wereld van onze cliënten te verbreden, we doen daarom alles mét elkaar. Dit past bij de methodiek waar we mee werken: Triple C. Wat zijn de behoeften van de cliënten en hoe maken we met elkaar de dagen zingevend? Als een cliënt moeilijk verstaanbaar gedrag vertoont proberen we de onderliggende hulpvraag te achterhalen. Op deze manier begrijpen we elkaar en kunnen we samen de wereld aan!


Als begeleider op één van deze woningen werk je verschillende diensten. De bezetting is altijd zo georganiseerd dat je op elkaar terug kunt vallen. Naast de contacten met de cliënten en collega’s hebben we binnen boog 9 ook nauw contact met de verwanten, veelal de ouders, van cliënten. Dit geeft een fijne dynamiek voor de cliënten, maar ook voor ons als begeleiders.Dit ga je doen:

 • Je biedt begeleiding en verzorging aan cliënten met een intensieve zorg- en begeleidingsvraag
 • Je draagt zorg voor een gestructureerde en zingevende dagindeling
 • Je organiseert verschillende activiteiten die aansluiten op de werkdoelen en weet cliëntbehoeften tijdig te signaleren en hierop te anticiperen
 • Jij bent het eerste contactpersoon voor het netwerk van de cliënt
 • Je bent verantwoordelijk voor het opstellen en beheren van de zorgplannen

Dit heb je nodig:

 • Een Mbo-opleiding op minimaal niveau 3, zoals Maatschappelijke Zorg
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen ik, behoeften en achtergrond
 • Bereid om te werken in een onregelmatig dienstrooster. Vanaf 22:00 uur wordt gewerkt met een wakende nachtdienst, waarbij gewerkt wordt met een computergestuurd uitluistersysteem. Dit betekent dat je geen nachtdiensten hoeft te werken
 • Een sociale persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Voor de functie als Persoonlijk Begeleider heb je een aanvullende opleiding en kennis van de methodiek Triple-C of ben je bereid om deze kennis op te doen door een training Triple-C

Hoe we je waarderen bij Reinaerde:

 • Direct een contract voor onbepaalde tijd, uren zijn bespreekbaar
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als Ondersteunend Persoonlijk Begeleider (FWG 40) en maximaal € 3.938,- bruto per maand op basis van 36 uur bij de functie als Persoonlijk Begeleider (FWG 45) 
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Contact:

We zien je sollicitatie graag tegemoet! Eerst nog een vraag of wil je op locatie komen kennis maken? Bel of WhatsApp met Jeroen van Schaik, Manager, via T 06 22 75 68 71.
Omdat wij graag onze nieuwe collega's zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar