Skip to content

(Ondersteunend) Persoonlijk Begeleider Bomenhof 4, Den Dennendal, Dolder 24-32 uur

Den Dolder, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.861 per maandBegeleider

Jij maakt samen met je collega's van het huis, een thuis voor de jongvolwassenen die wonen op Bomenhof 4. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleid je de cliënten naar het ontwikkelen van meer zelfvertrouwen en zelfstandigheid.


Wij kunnen en willen heel veel zelf, maar we hebben soms jouw hulp nodig bij het douchen en aankleden, de overgang naar een volgende activiteit en bij het leren omgaan met onze emoties of dingen die we wat spannender vinden. Zodra het maar even kan, willen wij genieten van het mooie weer buiten. Het rijden op de skelter of fiets vinden wij echt gaaf! Is het slecht weer, dan zijn de creatieve activiteiten die jij bedenkt ook altijd geweldig, maar vooral gezellig. Hoe een dag eruit ziet is voor ons wel onoverzichtelijk en het is fijn als je uitlegt wat we allemaal gaan doen. Net als jij hebben wij een hobby. De een vindt de disco bij het clubhuis leuk, dan andere Zumba les en weer een ander houdt van paardrijden bij de Maximamanege, hier op het terrein. Doe jij dan met ons mee? Het belangrijkste vinden wij vooral dat het een topdag is en dat we alles zoveel mogelijk samen doen en natuurlijk jij ons bij ons komt werken 😊!

De bewoners van Bomenhof 4:

Op Bomenhof 4 wonen 8 cliënten, 5 vrouwen en 3 mannen in de leeftijd tussen de 21 en 30 jaar met een sociaal emotioneel niveau van 1 tot 3 jaar. De bewoners hebben een ernstige verstandelijke beperking met een Intensieve Begeleidingsvraag. De teamleden werken volgens de Triple C methodiek; hierbij staat het aansluiten op de ondersteuningsvraag centraal en heeft als uitgangspunt, de cliënten een zo’n normaal leven te laten ervaren. Een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie van de begeleider en een betekenisvol dagprogramma zorgen ervoor dat de cliënt succeservaringen opdoet, waardoor het zelfvertrouwen groeit en probleemgedrag afneemt.


Afhankelijk van jouw ervaring kijken we samen naar de functie-inhoud. Of je nu aan de slag wilt als ondersteunend persoonlijk begeleider of als persoonlijk begeleider, werkgeluk is belangrijk dus we realiseren gezamenlijk een passend takenpakket.

Dit ga je doen:

 • Je biedt cliënten veiligheid, duidelijkheid en structuur. Je sluit je hierbij aan bij het ontwikkelingsniveau en de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt
 • Er is volop ruimte voor ideeën en eigen initiatief
 • Je biedt ADL zorg en ondersteuning die is afgestemd op de individuele behoeften; mogelijkheden en wensen van de cliënt. Je volgt hierbij de afspraken zoals vastgelegd in het ondersteuningsplan
 • Je draagt bij aan het opstellen- van en geeft uitvoering aan de ondersteuningsplannen
 • Je werkt in wisselende diensten; ochtend, avond, feestdagen en de weekenden
 • Bij ons hoef je geen nachtdiensten te draaien. Op het terrein is een vast team aanwezig

Dit heb je nodig:

 • Je hebt een zorg gerelateerd diploma op minimaal MBO niveau 3 of 4
 • Relevante werkervaring
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback

Dit krijg je van ons:

 • Een contract voor onbepaalde tijd, uren bespreekbaar tussen de 24 en 32 uur
 • Een salaris van maximaal € 3535,- op basis van 36 uur voor de functie van ondersteunend persoonlijk begeleider (FWG 40) en maximaal € 3861,- op basis van 36 uur voor de functie van persoonlijk begeleider (FWG 45)
 • Uiteraard een scholing op de Triple-C methodiek en weerbaarheidstraining
 • Volop mogelijkheden jezelf verder te ontwikkelen door middel van scholing en coaching
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Enthousiast?

Superleuk! Een energieke en ondernemende collega is bij ons meer dan welkom. Heb je vragen dan kun je mailen naar de begeleiders Samira, Celine of Eileen op het mailadres: bomenhof4@reinaerde.nl. Bellen kan ook: 030-2299674. Wil je een keertje meelopen? Geef je dan alvast aan hoe jij je koffie drinkt? Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

Tot snel!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar