Skip to content

Ondersteunend Persoonlijk Begeleider, 32-36 uur, Zorgboerderij Dennendal, Den Dolder

Den Dolder, Utrecht, NederlandBegeleider

Vind je het leuk om met dieren én met mensen met een verstandelijk beperking te werken? Dan is dit je kans! 


De Molshoop is een bijzonder wit rond gebouw met rieten kap en dient als dagbesteding voor cliënten met een licht tot matige verstandelijke beperking met intensieve begeleiding, in de leeftijd van 18 tot 60 jaar. Dagelijks komen er 6 tot maximaal 10 cliënten naar de Molshoop. De cliënten komen van buiten het terrein van Dennendal, maar de grootste groep woont op het terrein. Je dienst begint op wonen met een opstart van 7.30 tot 9.30 uur Je helpt met ADL zorg, draagt zorg voor het ontbijt en zorgt dat iedereen zijn brood van tussen de middag smeert. Gezamenlijk lopen jullie naar de Molshoop. Vanwege de intensieve begeleiding die deze cliënten nodig hebben staat iedere begeleider op 2 tot 3 cliënten. De groep moet vaak wel wennen aan nieuw personeel, maar als je duidelijk bent en je grenzen stelt is het zo voor elkaar. Alle activiteiten rondom de verzorging van de dieren doen jullie zoveel mogelijk samen. Dit hoort bij de methodiek van waaruit wij werken (Triple C). 

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je:

 • Minimaal een MBO 3 diploma van een relevante opleiding richting zorg en welzijn (zoals, Maatschappelijke Zorg, SPW) of een passende HBO opleiding
 • Aantoonbare kennis en ervaring in het begeleiden van deze doelgroep en affiniteit met dieren
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk
 • Je hebt kennis van Triple C methodiek, heb je dat niet, dan leren wij het je
 • Een creatief denkvermogen
 • Een flinke dosis humor en je bent niet bang voor onverwachte situaties

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en dat je met plezier werkt. Dat faciliteren we graag binnen Reinaerde! We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Natuurlijk is ook jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Direct een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3332,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jenneke Nijhof, manager dagbesteding, op 06-15312907.

Deze vacature wordt zowel in- als extern gesteld. Interne kandidaten gaan voor externe kandidaten.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar