Skip to content

Ondersteunend Begeleider Niveau 2, (Z)EMB, Boog 10, De Heygraeff, uren in overleg

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Een unieke leerple­­­k, waarbij je te maken krijgt met een (betekenis)volle agenda en waar je de ruimte krijgt om jezelf te ontwikkelen. Welkom op Boog 10!


Hoe je als Ondersteunend Begeleider positieve energie brengt

Als ondersteunend begeleider haal jij energie uit het verzorgen, begeleiden en ondersteunen van mensen met een zeer ernstige meervoudige beperking. Vanuit deze rol help jij de cliënten bij de ADL-activiteiten en draag je positief bij aan de leefomgeving. Daarnaast ben je als ondersteunend begeleider onderdeel van het team. Je ondersteunt (regie)begeleiders bij het uitvoeren van doelen uit het ondersteuningsplan en je verzorgt een deel van huishoudelijke taken.


Heb jij passie voor de gehandicaptenzorg en zou je graag de gelegenheid willen krijgen om een unieke bijdrage te leveren? Solliciteer dan direct!


Thuis bij de Heygraeff Boog 10

Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op deze locatie zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden. Op Boog 10 wonen maximaal 50 cliënten die allen te maken hebben met een Ernstig Verstandelijke en/of Meervoudige Beperking. Dit maakt dat de cliënten op Boog 10 bij alle aspecten van het dagelijks leven begeleiding, verzorging en verpleging nodig hebben. Boog 10 is ingericht in 5 dynamische groepen, met ieder zo een eigen manier van doen en laten. Het merendeel van de cliënten is rolstoel gebonden.


De cliënten krijgen dagbeleving aangeboden, zowel buiten als binnenshuis. De dagbeleving is gericht op het doen en ervaren, zoals koken/bakken, bewegen, het luisteren van muziek, boodschappen doen en de omgeving verkennen. De begeleiding die je toepast is op maat en verschilt per individu. Je moet kunnen schakelen en flexibel zijn. Je richt je op voorspelbaarheid in bejegening en zintuiglijke ervaringen.


Dit krijg je van ons

  • Een unieke en waardevolle werkplek, waarbij je de kans krijgt om door te groeien in functie
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg max. €2.801,- (FWG30) op basis van een contract voor 36 uur
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

  • Minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 2
  • Affiniteit met ADL-verzorging
  • Een natuurlijke interesse in de doelgroep EMB//EVB


Contact

Vragen? Vragen! Neem dan contact op met Jenny Schepers, Manager Boog 10, via 06-22646754.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar