Skip to content

(Ondersteunend) Begeleider met horecahart, Fort WKU, 16-24 uur

Tull en 't Waal, Utrecht, NederlandBegeleider

Wil jij mensen begeleiden en laten groeien in hun competenties op het horecavlak en weet je dit te combineren met een commerciële opdracht? Dan zoeken wij jou!.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

We zijn op zoek naar een collega die het een uitdaging vindt om samen met onze deelnemers een plek te creëren waar het goed toeven is om te vergaderen, te kamperen en te werken. Mensen begeleiden en te laten groeien in hun competenties op het horecavlak daar haal jij energie uit. We zoeken een energieke, positieve collega zonder 9 tot 5 mentaliteit die deze uitdaging samen met ons aan wil gaan. Je bent een begeleider met een horecahart en weet deze als geen ander te combineren, dit doe je door te denken in mogelijkheden en vanuit creativiteit los je dingen op.

Reinaerde Fort WKU

Fort WKU is onderdeel van de Hollandse waterlinie en in die zin een unieke locatie. We begeleiden hier cliënten (deelnemers) met een beperking en/of psychische kwetsbaarheid. De deelnemers beheren het theehuis, de vergader/feestfaciliteiten, het groenonderhoud en het natuurkampeerterrein. Iedereen werkt naar eigen vermogen en kan zich verder ontwikkelen. De deelnemers werken in het groen of in de horeca. Het is een veilige werkplek dicht tegen de maatschappij aan


De plek ademt nostalgie en rust uit en is een aantrekkelijke werkplek met veel mogelijkheden en ontwikkelkansen.

Zie ook onze website: www.fortwku.nl


Een tijdje gelden liep adviseur werving en selectie Pricella Damen een ochtendje mee bij Fort WKU. Daarvan deed ze verslag via Instagram Stories voor onze serie Dame(n) zoekt werk. Bekijk hieronder de beelden:


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 16 tot 24 uur
 • Een salaris van maximaal € 2801,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 30), of € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) een eindejaarsuitkering van 8,33%, en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een CAO verhoging van 3,2% per 1 mei 2023
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, samenwerking is belangrijk

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg minimaal niveau 3
 • Ervaring in de horeca is een pre. 
 • Je bent bekend met het werken in de keuken en vind het leuk om vaardigheden aan deelnemers aan te leren
 • Ervaring met de doelgroep
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Je bent echt een teamplayer
 • Je kan situaties goed inschatten en hierop inspelen
 • Bereidheid om in de wintermaanden af en toe in te vallen in de regio, dit doen we met jouw in overleg voor een passende locatie
 • Bereidheid tot werken in het weekend
 • Het hebben van een rijbewijs en een auto is een pré (i.v.m. ligging van de locatie)
 • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Ward Welling, manager, 06-83162333. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar