Skip to content

Nachtdienst Begeleider, Dennendal Den Dolder, 24-28 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Ben jij degene die 's nachts vol energie en met een "wakkere" blik ons team komt versterken?

Hoe je als begeleider nachtzorg positieve energie brengt

Een baan als Nachtzorg is heel divers. Het ene moment zit je achter de monitoren en het andere moment loop je samen met een collega over het terrein van de Dennendal voor een hulpvraag bij een cliënt. Elke nacht is anders, er is een diversiteit aan hulpvragen. Je komt op verschillende woningen, op een aantal woningen wordt er intensieve begeleiding geboden. De cliënten kunnen moeilijk verstaanbaar gedrag laten zien. Dit kan zich uitten in zowel verbale als non-verbale agressie. Daarnaast zijn er een aantal woningen waar verpleegkundig inzicht van belang is. Naar collega’s met dit verpleegkundig inzicht zijn we op zoek het is fijn als je al een VIG diploma hebt, mocht dit niet zo zijn dan ben je bereid om intern cursussen te volgen met betrekking tot verpleegtechnische handelingen.

Samen met je collega's zorg je ervoor dat de cliënten de juiste zorg krijgen om een rustige nacht te ervaren. Je werkt in de nacht samen in een team van vier begeleiders en de werktijden zijn van 22.00 - 07:00 uur.


Thuis in regio Zeist & Omstreken

In deze functie zal je werken op onze locatie Dennendal in de bosrijke omgeving van Den Dolder. Maar ook verantwoordelijk zijn voor de locaties in de wijk, in Bilthoven, Zeist en Utrecht. Geen mens is hetzelfde, we zijn allemaal anders, zowel van binnen als van buiten. Toch verschillen we in overzichten minder van elkaar dan we misschien denken. We willen allen een plek waar we thuis zijn. Waar het gezellig, warm en veilig is, waar we welkom zijn. De bewoners van Reinaerde Dennendal (en regio Zeist) hebben een verstandelijke beperking. Soms een lichte, soms een ernstige problemen, soms in combinatie met gedragsproblemen, soms problemen van problemen. Hier kunnen ze misschien op een andere manier op reageren. Er zijn ook mensen die door hun beperking in een rolstoel zitten; weer anderen hebben een afwijkend uiterlijk. Iedereen is anders. Maar voor alle bewoners, jong en oud, geldt dat de rustige, bosrijke omgeving van Den Dolder hen goed doet. Wil je meer zien, fiets dan een keer langs of maak een afspraak.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Vast contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg
  • Een salaris van maximaal €3009,- (FWG 35) of € 3154,- (FWG 40) bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35 of FWG 40, afhankelijk van kennis en ervaring), daarbovenop in de nachtzorg een zeer interessante vergoeding voor onregelmatige diensten (ORT) en natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw kwaliteiten als Begeleider Nachtzorg

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een relevante MBO op minimaal niveau 3 Bijvoorbeeld, maatschappelijke Zorg, VIG of SPW
  • Een flinke dosis lef, geduld, inlevings- en doorzettingsvermogen
  • Gevoel voor humor, kan relativeren en bent niet bang voor onverwachte situaties
  • Een open en respectvolle houding en bent sociaal vaardig
  • Kennis van triple C en/of weerbaarheid is een pre of je bent bereid je hierin te laten scholen

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Richard Bolderman , telefoonnummer 06-13853790. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar