Overslaan naar content

Meewerkend Teamcoach, Boog 8, De Heygraeff Woudenberg

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.766 - € 3.861 per maandBegeleider

Dankzij jouw ervaring in de zorg kunnen uitdagende en soms complexe zorgvragen van cliënten met vertrouwen aan jou worden toevertrouwd. Én de functie (meewerkend) teamcoach past goed bij jouw wens je verder te willen ontwikkelen. Lees vooral verder.

Dit ga je doen

Je draagt bij aan het welzijn en de kwaliteit van leven van de cliënten door te handelen vanuit respect en vertrouwen. Dit betekent dat je samen met je collega’s een veilige, vertrouwde en beschutte leefomgeving creëert waarin de individuele behoefte van de cliënten centraal staan. Dit doe je door:

 • Actief mee te werken op de woongroep als (specialistisch) begeleider. Je staat naast je collega’s en zet jouw ervaring in om collega’s te coachen en ondersteunen
 • De principes van de Triple C methodiek te vertalen naar de praktijk en de kwaliteit van zorg te waarborgen
 • Samen met de manager en gedragskundige vorm je de behandeldriehoek rondom de cliënt

Dankzij jouw ervaring kunnen we je met een gerust hart vragen te helpen met complexe situaties. Soms zijn er problemen in het team, zijn de vragen van de bewoners moeilijk of zijn er extra zorgtaken nodig.

Dit neem je mee

Jouw zorgervaring neem je graag mee evenals de ambitie je verder te willen ontwikkelen als meewerkend Teamcoach. Verder:

 • Een afgeronde en vakgerichte opleiding op hbo niveau
 • Kennis van Triple C is fijn maar zeker geen vereiste, deze kennis kun je ook bij ons opdoen
 • De bereidheid om te werken met een onregelmatig dienstrooster
 • Een stevige en sociale persoonlijkheid met levenservaring
 • De vaardigheid te allen tijde rust en overzicht te bewaren en te denken in mogelijkheden, ook waar dit niet altijd vanzelfsprekend is

Hoe we je waarderen

Jouw talenten zijn erg belangrijk voor onze cliënten. Wij zorgen ervoor dat je in een omgeving gaat werken waar je het beste uit jezelf kunt halen en jezelf kunt blijven ontwikkelen. Wat hebben we nog meer voor je:

 • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd) voor minimaal 28 uur per week
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tussen € 2.766,- en € 3.861,- bruto per maand (FWG 45) op basis van 36 uur
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen, daarvoor hebben we een eigen Academy en Good Habitz
 • Een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA). Het MKA biedt onder andere een (elektrische) fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof
 • Het functieprofiel van specialistisch begeleider is van toepassing
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Boog 8, De Heygraeff Woudenberg

Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op Boog 8a en 8b wonen in totaal 12 cliënten in de leeftijdscategorie van 20-70 jaar die te maken hebben met een ernstig verstandelijke beperking en hechtingsproblematiek, een trauma of een stoornis in het autistisch spectrum. Dit in combinatie met gedrag dat een intensieve begeleiding en behandeling vraagt.

Het team is stabiel en gezellig en jij als nieuwe medewerker zal zeker een warm onthaal krijgen. De teamleden staan open voor leren en ontwikkelen en willen als team graag samen bouwen en groeien.

Interesse?

Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Cindy Schut, Manager, T 06 135 85 926. We kijken uit naar je reactie en beloven je snel te reageren.

Wij willen graag onze nieuwe collega’s zelf werven, acquisitie is dan ook niet nodig.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar