Overslaan naar content

Medewerker Zorg, Boog 10, De Heygraeff Woudenberg

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.093 - € 2.911 per maandBegeleider

Jij hebt nog geen ervaring of opleiding in de zorg, maar je hebt gemerkt dat je daar wel enthousiast over bent. Dat is goed nieuws, want wij hebben nu een baan voor jou, inclusief een (korte) cursus. Je kunt aan de slag gaan en het werk leren op onze locatie Boog 10 in Woudenberg. Start bij ons je loopbaan in de zorg.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s help je de bewoners van Boog 10 bij het dagelijks leven. Dit betekent dat je gedurende de dag voor de bewoners zorgt, bijvoorbeeld door hen te helpen met opstaan en naar bed gaan, wassen, aankleden en eten. Daarnaast doe je licht huishoudelijke werkzaamheden en zorg je ervoor dat de huiskamer netjes is.

De bewoners krijgen thuis of op de dagbeleving activiteiten aangeboden. Deze activiteiten zijn gericht op het ervaren en doen van dingen zoals koken, bakken, bewegen, muziekactiviteiten en wandelen. Met jouw talent voor het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer draag je bij aan een prettige dag voor de 10 bewoners en je collega’s.

Wat leer je bij ons

Bij ons volg je geen volledige mbo zorgopleiding, dat is namelijk niet wat jij zoekt. Jij wilt op een heel praktische manier leren en werken. Bij ons leer je:

 • De Algemeen Dagelijkse Levensbehoefte. Makkelijker gezegd: helpen met wassen, aankleden/uitkleden, toiletgang enzovoorts
  Dit leer je in 1 dag bij de Zorg & Werk Academie in Ede
 • Hoe je bewoners het beste tilt/verplaatst, hoe je epilepsie kunt herkennen en wat je kunt doen bij slikproblemen
  Dit leer je in de praktijk, maar ook met behulp van interne cursussen van bijvoorbeeld onze fysiotherapeut

Daarnaast krijg je de eerste maanden een maatje waar je met al je vragen terecht kunt.

Dit krijg je van ons

 • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd) waarbij je leren en werken vanaf de eerste dag combineert
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tussen € 2.093,- en € 2.911,- bruto per maand (FWG25) op basis van 36 uur
 • Door ons betaalde trainingen
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden in bijvoorbeeld een (lease)fiets, een sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt


En heel belangrijk: de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Heb je de smaak te pakken? Weet dat je bij ons verder kunt leren op alle zorgopleidingsniveau’s (vanaf mbo niveau 3 t/m hbo niveau 6).

Dit neem je mee

Natuurlijk heb je een warm hart voor de zorg. Ook ben je leergierig en toe aan iets nieuws of een verandering in je loopbaan. Maar je neemt meer mee:

 • Je bent minimaal 16 en maximaal 28 uur per week beschikbaar
 • Je wilt graag werken in een rooster tussen 4 en 7 uur per dag waarbij de werktijden tussen 7.00 uur en 21.30 uur liggen. Het rooster wordt met jou afgestemd
 • De zorg gaat alle dagen van de week door. Daarom vind jij het ook niet erg mee te draaien in het weekendrooster
 • Het werk kan fysiek soms pittig zijn, hier heb je geen moeite mee

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.

De Heygraeff in Woudenberg


Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een beperking, is het een actieve locatie waar veel gebeurd.

Boog 10

Op Boog 10 wonen 49 cliënten met een ernstig verstandelijke of meervoudige beperking. Boog 10 is ingericht in vijf groepen, met ieder een eigen leefritme en gewoontes. Van iedere dag proberen de medewerkers een fijne dag te maken om te wonen, leven en te werken.

Ben jij toe aan iets nieuws?

Dan pas je bij Reinaerde en komen we graag in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Therese van de Lagemaat, Specialistisch Begeleider, T 06 23 97 91 78.

Sta jij ingeschreven in het doelgroepregister / banenafspraak en heb je interesse? Reageer dan vooral, we komen graag in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.


We werven graag zelf onze nieuwe collega’s, bureaus hoeven dan ook niet mee te zoeken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar