Reinaerde - Medewerker Zorg Boog 1/5/6, De Heygraeff Woudenberg
Overslaan naar content

Medewerker Zorg Boog 1/5/6, De Heygraeff Woudenberg

Op locatie
 • Woudenberg, Utrecht, Nederland
€ 2.148 - € 2.969 per maandBegeleider

Een baan waarbij je op doordeweekse avonden en/of in het weekend écht iets kunt betekenen voor een ander: dat past bij jou.

Wat ga je doen?

Als medewerker zorg ben je de handen, ogen en oren op de woning. Voor cliënten maar ook voor collega’s. Jouw werk is dan ook écht heel divers. Zo bied je cliënten ADL zorg (persoonlijke zorg) maar zorgt er ook voor dat de woning huiselijk is. Is het een lekkere zomerdag of -avond? Dan ga je samen met je collega’s met cliënten naar buiten voor een frisse neus. Ook voor een luisterend oor kunnen ze bij jou terecht.


Voor jou is het vanzelfsprekend dat ieder mens uniek is, daar ga jij dan ook fantastisch mee om. Wat er ook op ons gezamenlijke pad komt, we doen het samen. Dat is waar het om draait.

Even in het kort samenvattend:

 • Je biedt persoonlijke ADL zorg
 • Je draagt zorg voor een huiselijke sfeer en het huishouden
 • Biedt cliënten en medewerkers ondersteuning in alledaagse dingen
 • Gaat samen wandelen, een spelletje spelen of een andere activiteit uitvoeren

Thuis op de Heygraeff

Midden in een prachtige bosrijke omgeving, naast het Henschotermeer in Woudenberg, ligt De Heygraeff met verschillende woningen en dagcentra. Op verschillende woningen zijn vacatures ontstaan voor medewerker zorg:


Boog 1 is het warme thuis van 12 clienten met een (zeer) ernstig verstandelijke beperking, soms in combinatie met autisme. De cliënten variëren in leeftijd tussen 40 en 65 jaar.

Op Boog 5 is het gezellige thuis van 12 mensen met een ernstig verstandelijke beperking in de leeftijdscategorie van 37 tot 72 jaar, die verdeeld over twee (geschakelde) kanten wonen. 

Op Boog 6 wonen 12 volwassen mensen met een ernstige verstandelijke beperking, verdeeld over twee kanten met beiden hun eigen interactiepatronen en diversiteit.


Het zijn mooie ruime woningen, waarbij iedere cliënt een eigen ruime slaapkamer inclusief eigen of gedeelde badkamer heeft. En dan hebben we de grote gezamenlijke woonkamers. Daar wordt er zoveel mogelijk samen gegeten en activiteiten gedaan. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten.


Iedereen heeft zijn/haar eigen zorg- en begeleidingsvraag. Door het inzetten van de LACCS methodiek zorgen we ervoor dat dat cliënten een goed leven hebben. Overdag gaan de cliënten naar dagbesteding binnen De Heygraeff of een andere plek binnen Reinaerde.


Welke Boog trekt jou het meeste aan?

De Heygraeff Boog 1,5,6

Jouw talenten

 • Je hebt een warm hart voor ouder wordende cliënten met een ernstig verstandelijke beperking
 • Bent een meester in het harmonieus combineren van zorg en begeleiding waarbij structuur jouw geheime wapen is
 • Je bent leergierig, zo zou je best graag meer willen weten van de LACCS methodiek
 • Je bent er trots op dat je jouw eerder opgedane kennis (door ervaring of opleiding) in kunt zetten in de dagelijkse ondersteuning op een woning met cliënten.

Wat krijg je van ons

Wij zorgen ervoor dat jij je werk met plezier en een grote glimlach kunt doen. Daarom kan je in ieder geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd, de uren overleggen we graag met je (alles tussen 8 en 20 uur per week is mogelijk) maar zullen vooral op doordeweekse dagen in de avonduren of in het weekend zijn.
 • Salaris! Afhankelijk van ervaring tussen € 2.148,- en € 2.969,- bruto per maand o.b.v. 36 uur (FWG25 cao gehandicaptenzorg)
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een (lease)fiets- en sportregeling of extra verlof. Maar ook over aantal werkuren, flexibiliteit en werkdagen gaan we graag in gesprek
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt


Maar ook

 • Een super fijn en enthousiast team waar je met open armen ontvangen wordt
 • Een goed inwerktraject waarbij je direct gekoppeld wordt aan een ervaren collega om je wegwijs te maken en zorgwerkzaamheden in de praktijk te leren
 • Zin om te groeien? Bij ons krijg je de kans je zowel persoonlijk als vakinhoudelijk verder te ontwikkelen
 • Flexibiliteit in werktijden en dagen. We kunnen je niet beloven dat alles mogelijk is, maar we beloven je wel er alles aan te doen aan te sluiten bij jouw wensen. Deze baan is uitstekend in te vullen naast bijvoorbeeld een opleiding


Maar vooral: cliënten die het zo fijn vinden dat jij er bent om met hen de dag/avond door te brengen.

Enthousiast geworden?

Dan zijn er twee mogelijkheden:

 1. Kom vrijblijvend langs en maak kennis. Bel Hanno de Schipper zodat hij kan zorgen dat de koffie/thee voor je klaar staat, T 06 135 03 875
 2. Solliciteer door je cv te sturen en wij beloven je snel contact met je op te nemen

Eerst nog een vraag? Bel dan met Jolanda de Vries, recruiter, T 06 578 61 901.

Omdat wij onze nieuwe collega's graag zelf werven, hoeven bureaus geen kandidaten voor te stellen.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar