Skip to content

Medewerker Zorg, Boog 10, de Heygraeff Woudenberg, uren in overleg

Utrecht, Utrecht, NederlandBegeleider

Wil je in de zorg werken, maar wil je geen lange opleiding volgen? Wij hebben nu een unieke kans: word Medewerker Zorg op Boog 10!


Op Boog 10 wonen 47 cliënten met een Ernstig Verstandelijke of Meervoudige Beperking. De cliënten hebben bij alles in hun dagelijks leven begeleiding en verzorging nodig. Boog 10 is ingericht in vijf groepen, met ieder een eigen manier van doen en laten. Het grootste deel van de cliënten is rolstoel gebonden.

Dit ga je doen:

Bij deze leuke baan op Boog 10 word je in een kort traject klaargestoomd tot Medewerker Zorg. We leiden je in twee maanden op tot Medewerker Zorg. Hiervoor volg je zowel interne als externe scholing. De eerste twee maanden werk je boven bezetting en je krijgt een buddy toegewezen. Als Medewerker Zorg heb je een afwisselende baan. Je verzorgt de cliënten gedurende de dag; denk hierbij aan de cliënten in en uit bed halen, ze wassen en helpen met eten. Daarnaast doe je een deel van de huishoudelijke taken, zoals de huiskamer netjes en gezellig maken.


De cliënten krijgen dagbeleving aangeboden zowel buiten- als binnenshuis en jij draagt daaraan bij. De dagbeleving is gericht op het doen en ervaren, zoals koken/bakken, bewegen, muziekactiviteit en wandelen.

Kortom; een functie waarbij je veel leert over de cliënten én het vak.

Dit krijg je van ons:

  • Een leertraject om aan de slag te kunnen als Medewerker Zorg
  • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd, uren in overleg te bepalen
  • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg max. €2.826- (FWG25) op basis van een contract voor 36 uur
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Dit heb je nodig:

Een warm hart voor de zorg

Contact:

Vragen? Neem dan contact op of App met Therese van de Lagemaat, Specialistisch Begeleider bij Boog 10, via T 06 23 97 91 78.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar