Skip to content

Medewerker Zorg, Boog 10, De Heygraeff Woudenberg

Woudenberg, Utrecht, Nederland€ 2.093 - € 2.911 per maandLeerling/zij-instromer

Jij hebt nog geen ervaring of opleiding in de zorg maar hebt ontdekt dat wel jouw hart daar ligt. Dat is mooi, want wij bieden jou nu een baan met een (korte) opleiding.

Kom werken en leren op locatie Boog 10 in Woudenberg en start bij ons jouw loopbaan in de zorg.

Dit ga je doen

Samen met je collega’s help je de bewoners van Boog 10 bij het dagelijks leven. Dit betekent dat je gedurende de dag voor de bewoners zorgt, bijvoorbeeld door hen te helpen met opstaan en naar bed gaan, wassen, aankleden en eten. Daarnaast doe je licht huishoudelijke werkzaamheden en zorg je ervoor dat de huiskamer netjes is.


De bewoners krijgen thuis of op de dagbeleving activiteiten aangeboden. Deze activiteiten zijn gericht op het ervaren en doen van dingen zoals koken, bakken, bewegen, muziekactiviteiten en wandelen. Met jouw talent voor het creëren van een gezellige en huiselijke sfeer draag je bij aan een prettige dag voor de 10 bewoners en je collega’s.


Al met al is dit een afwisselende baan waarin je de kans krijgt jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in de zorg voor mensen met een beperking.

Hoe leiden wij je op

Natuurlijk ga je niet gelijk zelfstandig aan de slag, want we gaan ervoor zorgen dat jij goed ingewerkt en opgeleid wordt. Jouw leertraject bestaat uit:

 • Eén dag Zorg & Werk Academie in Ede waar je de Algemeen Dagelijkse Levensbehoefte leert. Makkelijker gezegd: helpen met wassen, aankleden/uitkleden, toiletgang enzovoorts
 • Twee maanden Leren & Werken. Je leert het werk op de groep, maar ook door het volgen van interne trainingen. Zo krijg je bijvoorbeeld les van een fysiotherapeut over het gebruik van een tillift maar ook volg je enkele E-learningprogramma’s. Je leert bijvoorbeeld hoe je bewoners het beste (voor bewoner en jou) tilt en verplaatst, hoe je epilepsie kunt herkennen en wat je moet doen bij slikproblemen
 • Gedurende je opleidingstraject heb je een buddy waar je met al je vragen terecht kunt

Dit krijg je van ons

 • Direct een vast contract voor onbepaalde tijd (met 2 maanden proeftijd) waarbij je leren en werken vanaf de eerste dag combineert
 • Een salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg tussen € 2.093,- en € 2.911,- bruto per maand (FWG25) op basis van 36 uur
 • Een door ons betaalde opleidingsdag en interne training
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden in bijvoorbeeld een (lease)fiets, een sportregeling of extra verlof 
 • Waar heb jij behoefte aan?


En heel belangrijk: de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Heb je na het volgen van de eerste opleiding de smaak te pakken? Weet dat je bij ons verder kunt leren op alle zorgopleidingsniveau’s (vanaf niveau 3 t/m niveau 6).

Dit neem je mee

Natuurlijk heb je een warm hart voor de zorg. Ook ben je leergierig en toe aan iets nieuws of een verandering in je loopbaan. Maar je neemt meer mee:

 • Je bent minimaal 16 en maximaal 28 uur per week beschikbaar
 • Je wilt graag werken in een rooster tussen 4 en 7 uur per dag waarbij de werktijden tussen 7.00 uur en 21.30 uur liggen. Het rooster wordt met jou afgestemd
 • De zorg gaat alle dagen van de week door. Daarom vind jij het ook niet erg mee te draaien in het weekendrooster
 • Het werk kan fysiek soms pittig zijn, hier heb je geen moeite mee

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

De Heygraeff in Woudenberg

Midden in een prachtige bosrijke omgeving en naast het Henschotermeer, ligt onze woonlocatie De Heygraeff. Met meerdere woningen en dagbestedingslocaties voor cliënten met een beperking, is het een actieve locatie waar veel gebeurd.


Boog 10

Op Boog 10 wonen 49 cliënten met een ernstig verstandelijke of meervoudige beperking. Boog 10 is ingericht in vijf groepen, met ieder een eigen leefritme en gewoontes. Van iedere dag proberen de medewerkers een fijne dag te maken om te wonen, leven en te werken.

Toe aan iets nieuws?

Dan pas je bij Reinaerde en komen we graag in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Therese van de Lagemaat, Specialistisch Begeleider, T 06 23 97 91 78.

Sta jij ingeschreven in het doelgroepregister / banenafspraak en heb je interesse? Reageer dan vooral, we komen graag in contact om de mogelijkheden met je te bespreken.
We werven graag zelf onze nieuwe collega’s, bureaus hoeven dan ook niet mee te zoeken.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar