Skip to content

Manager Kind & Jeugd, Utrecht, 32-36 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtManager

Ben jij een ervaren professional met een positieve instelling en een kritische blik?
Zorg jij ervoor dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en wil je daarnaast bijdragen aan de kwaliteit en verbetering van het zorgproces binnen Reinaerde?
Dan past de functie van manager Kind & Jeugd in Utrecht bij jou!

Hoe je als manager positieve energie brengt

Als manager haal jij energie uit het coachen, stimuleren en faciliteren van medewerkers in hun werk om zo de zorginhoudelijke, personele en financiële doelstellingen in jouw cluster te behalen. In het gebied hebben we een aantal dienstverleningsvormen zoals wonen, dagbesteding, ambulant en kinderdagcentra. De focus voor de collega die we op dit moment zoeken ligt op het cluster kind en jeugd, met een kinderdagcentrum inclusief nevenlocaties en een aantal zorggroepen in combinatie met onderwijs.


Vanuit de rol als manager ben jij een echte verbinder die het overzicht weet te bewaken. Jij voelt je op je best als jij tussen medewerkers, cliënten en hun verwanten, je eigen tactisch denken en handelen in kan zetten om het cluster zo optimaal te laten functioneren. Hierin weet jij de belangen van cliënten en medewerkers goed aan te voelen. Ook heb jij een stevige persoonlijkheid en een flexibele instelling, die je helpen in het oplossen van complexe vraagstukken. Je weet als geen ander alle mogelijkheden en talenten van jouw medewerkers te benutten om zo de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden aan cliënten binnen Reinaerde. Door jouw ervaring weet je wanneer het nodig is nabijheid aan jouw medewerkers te geven, maar ook wanneer je afstand mag en kunt nemen.


Als manager in Utrecht & Weidegebied maak je deel uit van een team van 14 managers, allen met een grote mate van zelfstandigheid. Natuurlijk is er regelmatig onderling contact om de verbinding met elkaar te behouden en samen te werken aan opdrachten binnen jouw cluster, het Utrecht & Weidegebied en binnen Reinaerde. Vanuit jouw kennis en ervaring ben jij een prettige sparringpartner voor je collega’s en je hebt hierin een open houding. Samen zetten wij ons in om het gehele zorgproces te verbeteren. Je werkt hierin nauw samen met de behandelaren die verbonden zijn aan de betreffende woningen.


Kortom, een uitdagende en betekenisvolle functie waarin je al je capaciteiten kunt benutten en écht iets kan betekenen voor een ander. Sta jij stevig in je schoenen en wil jij bijdragen aan het verbeteren van het zorgproces binnen Reinaerde? Solliciteer dan direct!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op het persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, 32-36 uur (uren bespreekbaar)
 • Een salaris van maximaal € 4905,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 60)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in aanvullende arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan een fiets- en sportregeling, het kopen van extra verlof en een bruto-netto uitruil van reiskosten
 • Hybride werken inclusief thuiswerkvergoeding

Jouw talent als manager

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om te excelleren binnen deze functie vragen wij:

 • Minimaal een relevant diploma op hbo-niveau, aangevuld met een managementopleiding
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring
 • Ervaring op het gebied van zelforganiserende teams in verschillende teamfases is een pré
 • Je hebt kennis van de doelgroep VG en je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie
 • Je bent in staat het netwerk rond cliënten in te zetten voor het realiseren van goede zorg. Vanuit je proactieve houding en communicatieve vaardigheden weet jij de verbinding te maken met de mensen om je heen
 • Je bent stressbestendig, je hebt doorzettingsvermogen en je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen.
 • Je bent in staat om de visie van Reinaerde uit te dragen en concreet gestalte te geven
 • Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de zorg en gecombineerd met je ondernemingszin durf jij de hiervoor benodigde veranderingen ook aan te brengen
 • Je hebt een resultaatgerichte stijl van werken, toont doorzettingsvermogen en bent een waardevolle aanvulling van ons managementteam. Je bent daarbij analytisch ingesteld en kunt grens overstijgend denken, waardoor je op macroniveau vraagstukken kunt oplossen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jacques Visser, Strategisch Manager Reinaerde via 06 53970665.

De sluitingsdatum voor deze vacature is 1 juli 2022

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar