Skip to content

Manager in opleiding, gebied Lekstroom, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, Gebied LekstroomManager

Ben je klaar voor een volgende stap in je loopbaan? Dan is dit jouw kans om als manager in opleiding het verschil te maken. Sta je stevig in je schoenen en zoek je een dynamische baan waarin je met jouw inzicht, gedrevenheid en doortastendheid elke situatie aan kan. Reageer dan snel!

Hoe je als Manager in opleiding positieve energie brengt

In deze uitdagende functie volg je gedurende 2 jaar een opleidingstraject en krijg je de gelegenheid je te ontwikkelen in het werkgebied van manager. Het doel is dat je in die twee jaar doorgroeit naar een breed inzetbare (tactisch) manager, zowel op het gebied van wonen en/of dagbesteding. Als manager coach, stimuleer en faciliteer jij de medewerkers om zo het optimale uit hun werk te halen, zodat de cliënten de begeleiding en behandeling krijgen die past bij hun zorgvraag en wensen. Met jouw aanpak zorg je er voor dat de zorginhoudelijke, personele en financiële doelstellingen van Reinaerde worden behaald. Je richt het team zo in dat iedereen zelfstandig en taakvolwassen het werk kan doen.


In beginsel werk je als manager voor een woningen en/of dagbesteding locatie in gebied Lekstroom, gedurende je opleiding wordt dit mogelijk verder uitgebreid. Gevoed door de ondersteuningsvraag van bewoners faciliteer je het team en werk je samen met collega’s met andere expertises zoals o.a. zorginhoud, facilitaire ondersteuning, huisvesting en leren en ontwikkelen, aan de kwaliteit van bestaan.

Hierin werk je met elkaar samen in de driehoek: professional, cliënt en de belangrijke ander betrokkenen, bijvoorbeeld familie.


Het team van managers in het gebied Lekstroom bestaat uit 11 personen. Je werkt met elkaar samen aan de opdrachten die er liggen bij Reinaerde en vanuit externe partijen. Jij bent binnen dit krachtenveld een gedreven, vakinhoudelijk sparringpartner voor je collega’s. Je weet als geen ander verbinding te leggen tussen deze plek en de maatschappij en creëert nieuwe samenwerkingsverbanden vanuit het streven naar inclusie. Openheid en het goede gesprek met elkaar voeren zijn onderdeel van dit samenwerken.

Jouw talent als Manager in opleiding

Wij zoeken een manager in opleiding die zich kan vinden in de visie en missie van Reinaerde; “Podium geven aan samenspel “ en “Samen werken aan een betere wereld om ons heen waarin iedereen een rol van betekenis heeft” en dit uit kan dragen.

Wat heb jij in huis?:

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding en je hebt een HBO management opleiding gedaan of je bent bereid deze opleiding te gaan volgen
 • Je hebt affiniteit met mensen met een beperking en bent in staat het netwerk van bewoners, ouders/verwanten, vrijwilligers en Reinaerde in te zetten voor het realiseren van goede zorg
 • Je zorgt dat de medezeggenschap georganiseerd is
 • Je bent in staat om de visie van Reinaerde uit te dragen en concreet gestalte te geven
 • Je houdt jezelf op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de zorg en draagt hieraan bij met je ondernemingszin realiseer jij benodigde veranderingen en vernieuwingen
 • Je bent creatief, open minded, stressbestendig, flexibel en leergierig

Welk talent heb jij en waarmee verrijk jij ons team? Laat jezelf zien!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn.

Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een opleidingstraject en contract voor de periode 2 jaar voor 28-32 uur zodat je je kan ontwikkelen in het functie van tactisch manager
 • In het team is ruime ervaring aanwezig om je aan op te trekken
 • We zijn zeker zo nieuwsgierig naar wat jij als frisse denker ziet en ervaart in het werk.
  Zo kunnen wij ook van jou leren. We bieden volop de ruimte om te leren en ontwikkele.
 • De mogelijkheid tot het volgen van een volledige zorgmanagement opleiding
 • Een salaris van maximaal €3894,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50) voor de functie van (startend) Manager en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Hieronder valt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof

Meer over Reinaerde Gebied Lekstroom

Je komt als manager in opleiding te werken in gebied Lekstroom (IJsselstein, Nieuwegein, Houten, Vijfheerenlanden en Lopik). In dit gebied zijn er meerdere zorglocaties van Reinaerde. De locatie die je gaat aansturen wordt nader bepaald.

In de Lekstroom biedt Reinaerde ondersteuning aan ongeveer 400 cliënten in wonen, 500 in werk of dagbesteding en 300 in ambulante ondersteuning. Het aanbod wonen varieert van individueel wonen, geclusterd wonen tot groepswonen met 24 uurs begeleiding. Het aanbod werk en dagbesteding varieert van dagcentra tot werken in het groen of horeca. Je werkt vanuit een Ontmoetingsplaats in Nieuwegein en bent geregeld op locatie in de regio.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zien we je sollicitatie graag voor maandag 23 mei 2022 tegemoet. De gesprekken zijn gepland op maandag 30 mei 2022

Een TMA maakt deel uit van de selectieprocedure.

Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Nicole Esser, Strategisch gebiedsmanager, telefoonnummer 06-82535391.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar