Skip to content

Manager De Heygraeff, wonen en dagbesteding, 32-36 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergManager

Ben jij een ervaren professional met een positieve instelling en een kritische blik? Zorg jij ervoor dat medewerkers met plezier naar hun werk gaan en wil je daarnaast bijdragen aan de kwaliteit en verbetering van het zorgproces binnen Reinaerde? Dan past de functie van manager op de Heygraeff in Woudenberg bij jou!

Wat je niet mag missen!

Twee belangrijke projecten die de komende jaren een rode draad in ons werk vormen zijn ‘Re-creatie’ en ‘Van dagbesteding naar dagbeleving’. 

Door middel van sociale innovatie en écht met elkaar samenwerken vinden wij oplossingen voor actuele vraagstukken in de zorg. Met elkaar experimenteren we, werken we samen met kunstenaars en partners buiten het zorgdomein en doen we onderzoek naar de effecten hiervan. 

Cliënten voelen zich gezien en gehoord en medewerkers werken met plezier!

Ben je benieuwd? Bekijk dan snel onderstaande webpagina's en de video over dagbeleving!
Re-creatie

Van dagbesteding naar dagbeleving Hoe je als manager positieve energie brengt

Als manager haal jij energie uit het coachen, stimuleren en faciliteren van medewerkers in hun werk om zo de zorginhoudelijke, personele en financiële doelstellingen met jouw teams te behalen. Het gebied Veenvallei waar je komt te werken bestaat uit De Heygraeff met een tiental woningen inclusief dagbeleving, woningen en dagbesteding in het dorp Woudenberg en diverse vormen van dienstverlening in Veenendaal zoals wonen, dagbesteding, ambulant en kinderdagcentrum.


In deze functie faciliteer je teams die werken in een of twee woningen inclusief dagbesteding/dagbeleving op de Heygraeff in Woudenberg. In iedere woning wonen 12 volwassen cliënten met een ernstige tot zeer ernstige verstandelijke beperking die behoefte hebben aan nauw en continu contact. Elk van de woningen is gericht op een specifieke doelgroep, waar begeleiders met betrokkenheid vorm en uitvoering geven aan de zorg en ondersteuning. Natuurlijk vinden wij betrokkenheid vanuit het netwerk van cliënten erg belangrijk en daarom schenken wij extra aandacht aan het werken in de driehoek met cliënten, verwanten en begeleiders.


Als manager ben jij een echte verbinder die het overzicht weet te bewaken. Jij voelt je op je best als jij tussen medewerkers, cliënten en hun verwanten, je eigen tactisch denken en handelen in kan zetten om de teams zo optimaal mogelijk te laten functioneren. Hierin voel je de belangen van cliënten en medewerkers goed aan. Ook heb jij een stevige persoonlijkheid en een flexibele instelling, die je helpen in het oplossen van complexe vraagstukken. Je weet als geen ander alle mogelijkheden en talenten van jouw medewerkers te benutten om zo de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden aan cliënten binnen Reinaerde. Door jouw ervaring weet je wanneer het nodig is nabijheid aan jouw medewerkers te geven, maar ook wanneer je afstand mag en kunt nemen.


Als manager in gebied Veenvallei maak je deel uit van een team van 14 managers, allen met een grote mate van zelfstandigheid én onderlinge verbondenheid. We werken samen aan de ontwikkelopgave in clusters bestaande uit enkele woningen, aan de gezamenlijke opdrachten in het gebied Veenvallei én aan de strategische Koers 2025 van Reinaerde. Vanuit jouw kennis en ervaring ben jij een prettige sparringpartner voor je collega’s en ben je vooral open een eerlijk. Samen zetten wij ons in om de kwaliteit van het gehele zorgproces te behouden en waar nodig en mogelijk te verbeteren. Je werkt hierin nauw samen met de behandelaren die verbonden zijn aan de betreffende woningen.


Kortom, een uitdagende en betekenisvolle functie waarin je al je capaciteiten kunt benutten en écht iets kan betekenen voor een ander. 


Sta jij stevig in je schoenen en wil jij bijdragen aan de continuïteit en het verbeteren van het zorgproces binnen Reinaerde? 

Solliciteer dan direct!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op het persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd, 32-36 uur (uren zijn bespreekbaar)
 • Een salaris van maximaal € 4.799 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 60)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in aanvullende arbeidsvoorwaarden, denk bijvoorbeeld aan een fiets- en sportregeling, het kopen van extra verlof en een bruto-netto uitruil van reiskosten
 • Hybride werken inclusief thuiswerkvergoeding

Jouw talent als manager

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om te excelleren binnen deze functie vragen wij:

 • Minimaal een relevant diploma op hbo-niveau, aangevuld met een managementopleiding
 • Aantoonbare leidinggevende ervaring
 • Ervaring in het aansturen van teams in verschillende teamfases
 • Je hebt kennis van de doelgroep VG en hebt ervaring in het ontwikkelen en opzetten van dagbesteding of dagbeleving
 • Je bent in staat het netwerk rond cliënten in te zetten voor het realiseren van goede zorg. Vanuit je proactieve houding en communicatieve vaardigheden weet jij de verbinding te maken met de mensen om je heen
 • Je bent stressbestendig, je hebt doorzettingsvermogen en je beschikt over een groot probleemoplossend vermogen
 • Je bent in staat om de visie van Reinaerde uit te dragen en concreet gestalte te geven
 • Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen in de zorg en gecombineerd met je ondernemingszin durf jij de hiervoor benodigde veranderingen ook aan te brengen
 • Je hebt een resultaatgerichte stijl van werken, toont doorzettingsvermogen en bent een waardevolle aanvulling van ons managementteam. Je bent daarbij analytisch ingesteld en kunt grens overstijgend denken, waardoor je op macro niveau vraagstukken kunt oplossen

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Annemarie Minkes, Strategisch Manager Veenvallei via 06 22889038.

Na ontvangst van jouw CV nemen we contact met je op om kennis te maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar