Skip to content

Manager dagbesteding, Zeist en omstreken, 32-36 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderManager

In het management team gebied Zeist en omstreken zijn wij op zoek naar een leidinggevende die affiniteit heeft met het aansturen van dagbestedingslocaties.

Hoe je als manager positieve energie brengt

Als manager ben jij het eerste aanspreekpunt voor jouw locaties, zowel voor je medewerkers, andere leidinggevenden als voor de ondersteunende diensten. Jij haalt energie uit het coachen, stimuleren en faciliteren van medewerkers in hun werk, om zo de zorginhoudelijke, personele en financiële doelstellingen vanuit Reinaerde te behalen. Je vertaalt de strategische koers van Reinaerde in regionale doelen, het beleid en de projecten passend bij de lokale context. Als manager maak je deel uit van het managementteam van gebied Zeist en omstreken en bent hierbinnen een gedreven, vakinhoudelijk sparringpartner voor je collega’s. Wij zoeken dan ook een bouwer, om de ingezette koers verder vorm te geven.

Thuis bij Reinaerde

Je komt als manager te werken in gebied Zeist en omstreken. In dit gebied kennen we meerdere zorglocaties van Reinaerde waaronder Dennendal, maar ook in Zeist en De Bilt/Bilthoven. Je werkt in een team van tactisch managers, samen met een andere manager stuur je een aantal dagbestedingslocaties aan.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel op professioneel als persoonlijk vlak
 • Een salaris van €2501,- tot €4.799,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 50/55/60), afhankelijk van je kennis en ervaring
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld.
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 of 36 uur per week.
 • Daarnaast biedt Reinaerde een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Hieronder valt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten en het kopen van extra verlof.

Jouw talent

Wij zoeken een manager die stevig in zijn of haar schoenen staat en die zich kan vinden in de visie van Reinaerde; “Samen werken aan een betere wereld om ons heen waarin iedereen een rol van betekenis heeft”.

Daarnaast ook belangrijk:

 • Je hebt een relevante HBO-opleiding, aangevuld met een managementopleiding;
 • Je beschikt over aantoonbare organisatorische en leidinggevende werkervaring, ook op het gebied van personeelsmanagement, talentontwikkeling en managementprocessen in veranderende organisaties;
 • Je hebt kennis van de doelgroep en bent in staat het netwerk rond deze doelgroep in te zetten voor het realiseren van goede zorg;
 • Bij voorkeur heb je als projectleider ervaring met projectmatig werken;
 • Vanuit je proactieve houding en je communicatieve vaardigheden weet jij de verbinding te maken met de mensen om je heen. Zo heb je bijvoorbeeld ervaring met het versterken van de onderlinge verhoudingen in een team;
 • Je bent stressbestendig, bent in het bezit van doorzettingsvermogen en een groot probleemoplossend vermogen;
 • Je bent in staat om de visie van Reinaerde uit te dragen en concreet gestalte te geven;
 • Je blijft op de hoogte van relevante ontwikkelingen en gecombineerd met je ondernemingszin durf jij de hiervoor benodigde veranderingen ook aan te brengen.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde! We zien we je sollicitatie graag uiterlijk vrijdag 30 januari 2022 tegemoet, of eerder zodra zich voldoende geschikte kandidaten hebben gemeld. De eerste gesprekken voeren we in de week na je sollicitatie op een manier die passend is binnen de corona-maatregelen. Een assessment kan deel uitmaken van de selectieprocedure. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Jessica Hesselink, gebiedsmanager via 06 82740401.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar