Logopedist, VB, Kinderen tot Ouderen, Regio Utrecht, 16-36 uur

Nederland, Utrecht, Regio UtrechtBehandelaar

Ben jij een enthousiaste, gedreven logopedist en op zoek naar een leuke, afwisselende en uitdagende functie in de gehandicaptenzorg? Dan is deze vacature echt iets voor jou! Voor regio Utrecht zijn wij op zoek naar een collega voor 16-36 uur per week. Zien wij jouw sollicitatie tegemoet?

Hoe je als logopedist positieve energie brengt

Jij bent een logopedist met affiniteit voor het werken met mensen met een beperking. Samen met je collega's wil jij de cliënten helpen bij de hulpvraag die ze hebben. Als logopedist bij Reinaerde is geen dag hetzelfde.


Je observeert en onderzoekt de cliënten op indicatie/verwijzing van de arts of gedragskundige en stelt een logopedische diagnose, schrijft een observatieverslag en maakt een behandelplan. De uitvoering van het behandel (deel)plan doe je natuurlijk niet alleen, maar samen met je collega logopedisten, betrokken disciplines, begeleiders, ouders en/of verwanten. Je informeert, coacht of geeft instructies aangaande de behandeling, zodat het behandel (deel)plan geïntegreerd wordt in het dagelijks leven van de cliënt.


Je vindt het prettig om zowel zelfstandig als in multidisciplinair verband te werken binnen de eigen beroepsverantwoordelijkheid. Hierin stel je zelfstandig prioriteiten en los je dagelijkse problemen op.


Kortom: wij zijn op zoek naar een logopedist die samen met ons antwoord wil vinden op een logopedische vraag. Daar zie jij een uitdaging in!

Thuis bij Reinaerde

Je komt in dienst bij Reinaerde en bent onderdeel van de vakgroep logopedie. Op dit moment zoeken wij versterking voor de locaties in regio Utrecht. Hieronder vallen kinderdagcentrum De Ster en Oikos en de zorg-/ onderwijsgroepen op de Rafaelschool en VSO Stip, maar ook diverse woningen en dagbestedingslocaties voor volwassenen. De cliënten hebben een verstandelijke beperking, wisselend van licht verstandelijk beperkt tot (zeer) ernstig meervoudig beperkt. Ook kan er sprake zijn van andere problematiek, zoals een autismespectrum stoornis of sociaal-emotionele problemen. De leeftijd varieert van (jonge) kinderen op het kindercentrum tot volwassenen van 90 jaar op de woningen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 16-36 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 4211,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 55) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Logopedist

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.
Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een HBO Logopedie diploma en je staat geregistreerd in het basisregister paramedici
 • Ervaring met de doelgroep is een pré
 • Je werkt proactief en kunt samenwerken met verschillende disciplines, teams en cliëntsystemen
 •  Je bent enthousiast, collegiaal, flexibel, daadkrachtig en zelfstandig
 • Een flinke dosis humor
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen we daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Sander Kamp, manager, telefoonnummer 06-123 83 208 of met Elisabeth Feld, logopedist, telefoonnummer 06 – 537 06 838 of met Lizelot de Meulder, logopedist via telefoonnummer: 06-126 22 853. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


 Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar