Skip to content

Leerling/Zij-instromer, Marokkodreef 7, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtLeerling/zij-instromer

Zoek jij waardevol werk en vind jij het een uitdaging om de hulpvraag van de cliënt te ontdekken en wil je jezelf ontwikkelen als begeleider? Dan is deze leuke plek mogelijk de juiste leeromgeving voor jou.

Thuis bij Reinaerde Marokkodreef

Voor de locatie Marokkodreef 7 zoeken we een leerling/zij-nstromer. Op Marokkodreef 7 wonen kinderen en jongeren in de leeftijd van 6 tot 18 jaar met een ernstige verstandelijke beperking en ontwikkelingsachterstand. Hier wonen 8 kinderen die ondersteuning en begeleiding nodig hebben bij de activiteiten in het dagelijkse leven en zij vinden het prettig wanneer hen structuur en voorspelbaarheid geboden wordt. Doordeweeks gaan zij naar het bijzonder onderwijs of naar het kinderdagcentrum.


De Marokkodreef is observatie en behandelgroep waar kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een (tijdelijke) verblijfsplek in een beschutte omgeving wordt geboden. Deze locatie beschikt over een klein terrein, midden in de wijk Overvecht en bestaat uit 3 verschillende woningen: Marokkodreef 7, 13 of 17. Ook KDC Oikos kan je op dit terrein terugvinden. Hier wordt overdag in vier verschillende groepen dagbehandeling gegeven. Samen wordt gestreefd naar een onvoorwaardelijke relatie tussen kind, familie en begeleiders. Respect en vertrouwen vormen hierin het uitgangspunt.


Benieuwd naar de Marokkodreef? Bekijk dan hier de video:

Werken en Leren bij Reinaerde

Ontwikkeling, leren en mensen in hun kracht zetten staat bij Reinaerde hoog in het vaandel. Wij vinden het belangrijk om toekomstig personeel goed op te leiden. Daarom biedt Reinaerde jong professionals de mogelijkheid om passende werkervaring op te doen terwijl je studeert. Je wordt hierin goed begeleidt door een ervaren en enthousiaste werkbegeleider. Kom jij onze cliënten aanmoedigen om hun mogelijkheden te ontdekken en zichzelf te ontwikkelen? Dan moedigen wij jou aan tijdens je ontwikkeling tot professional. Daarmee zetten wij samen stappen op weg naar een samenleving met gelijke kansen op een goed leven voor mensen met een beperking.


Onze betrokken nieuwe team bestaat uit fijne en betrokken collega's. De lijnen zijn kort en je werkt altijd samen op de woning. Samen zullen we ons betrokken team verder opbouwen om de beste begeleiding te kunnen bieden.


Als leerling/zij-instromer op de Marokkodreef 7 haal jij energie uit het zorgen en ondersteunen van kinderen en jongeren met een ontwikkelingsachterstand of verstandelijke beperking in combinatie met gedrag dat een (zeer) intensieve begeleiding en behandeling vraagt. Op de Marokkodreef 7 wordt gewerkt volgens de visie van Triple C (Cliënt, Coach, Competentie). Dit houdt in grote lijnen in dat we kijken naar de opbouw van een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie tussen kind, familie en begeleiders, waarbij de activiteit een belangrijke rol speelt. Er wordt gekeken naar het gedrag van de kinderen en welke behoefte hiervan de basis is. Hierop willen we aansluiten om de kwaliteit van leven van de kinderen te vergroten. Dit doe je onder andere door samen met je collega's een passend dagprogramma te volgen en aan te sluiten bij de behoeften en mogelijkheden van de kinderen.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als leerling/zijinstromer het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een uitdagende functie voor 24 – 32 uur in de week, inclusief vier uur school, de andere vier uur school vind plaats in je eigen tijd. Daarnaast vergoeden wij je opleidingskosten, boeken en reiskosten (let op: dit geldt alleen voor de opleidingen Maatschappelijke Zorg & Persoonlijk Begeleider Gehandicaptenzorg die worden gevolgd aan het MBO Utrecht, ROC Midden Nederland of het Dulon College - Ede en Veenendaal)
 • Een contract voor de duur van je opleiding
 • Ben je 25 jaar of ouder dan kom je in dienst als zij-instromer met een salaris van minimaal € 1.821,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Ben je jonger dan 25 jaar dan kom je in dienst als leerling met een salaris van minimaal €1.430,- bruto per maand op basis van 36 uur
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Scholing en coaching mogelijkheden
 • We bieden je een uitdagende leer/werkplek, waarin je jezelf volop kunt ontwikkelen. Een goed opgeleide, betrokken en gemotiveerde werkbegeleider die zorgt voor de juiste begeleiding

Jouw talent als Leerling/Zij-instromer

 • De bereidheid om een opleidingstraject te gaan volgen
 • Je hebt een relevante vooropleiding op minimaal vmbo-niveau
 • Je hebt affiniteit of ervaring in het ondersteunen van kinderen/jongeren cliënten met een verstandelijke beperking
 • Je bent respectvol in de bejegening naar de cliënt
 • Je hebt lef, bent geduldig en ondernemend
 • Je hebt een proactieve werkhouding en neemt verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces
 • Je durf kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kan omgaan met het geven en krijgen van feedback
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en ben niet bang voor onverwachte situaties

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je vóór 30-09-2021 contact opnemen met Mireille Bolink, Specialistisch Begeleider via 06-20231385.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar