Skip to content

Kok, restaurant De Hoge Weide, Utrecht, 32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtStafmedewerker

Wij bieden jou een bijzondere werkplek in de horeca! Ben je kok en heb je ervaring met het werken met mensen met een beperking en een passie voor de horeca?! Dan is deze baan mogelijk een droomplek voor jou!

Hoe je als kok positieve energie brengt

In ons restaurant en vergadercentrum zijn we op zoek een naar tijdelijke kok die ervaring in de horeca heeft maar ook in het werken met onze cliënten. Met passie en enthousiasme begeleid je de bijzondere doelgroep die werkt bij de Hoge Weide. Je begeleidt deze cliënten in hun werk in de keuken en restaurant en zorgt dat hun kennis op peil blijft dan wel wordt vergroot. Samen met jouw werk als kok is dit je belangrijkste taak.


Als kok werk je in wisselende diensten in de keuken, met cliënten en/of collega koks. Je werkt onregelmatig, zowel in dag- als avonddiensten en in de weekenden en met feestdagen. Je kan ambachtelijk koken, en vindt dat ook leuk. Naast het koken, ben je medeverantwoordelijk voor de inkoop; schoonmaak; het beoordelen van geleverde goederen op kwaliteit en versheid; en het in ontvangst nemen, controleren en opslaan van bestelde goederen.

Thuis bij Reinaerde de Hoge Weide

Restaurant en vergadercentrum De Hoge Weide is al vele jaren een begrip in Parkwijk. Wij zijn een a la carte restaurant. Voor gasten van ons vergadercentrum zijn diverse arrangementen mogelijk: zowel voor wat betreft indeling van de ruimtes, als qua wensen voor lunch, borrel en diner.


De medewerkers die werkzaam zijn bij de Hoge Weide, hebben een matig tot licht verstandelijke beperking, vaak is er sprake van bijkomende problematiek (gedragsproblemen, autisme, etc.). Al werkenderwijs worden de medewerkers begeleid en ondersteund in hun werkzaamheden. Het doel van deze ondersteuning is om de ontwikkeling en zelfredzaamheid van de medewerker te vergroten op een prettige, gezellige en veilige werkplek waar het draait om gastvrijheid in al zijn facetten. Medewerkers hebben een persoonlijk ondersteuningsplan met daarin beschreven aan welke doelen zij werken. Het kan voorkomen dat een medewerker minder goed in zijn vel zit en daarom om extra ondersteuning vraagt.


Er is een dagdienst en een avonddienst. Tijdens iedere dienst zijn er ongeveer acht tot tien medewerkers aan het werk in de bediening, in de keuken, achter de bar en in de spoelkeuken. Ook doen we zelf de was (wassen, drogen, strijken, vouwen) en de schoonmaak van het pand. Naast begeleiders werken er ook professionele koks binnen De Hoge Weide. Onder hun gezamenlijke begeleiding kunnen de medewerkers zich verder ontwikkelen en nieuwe vaardigheden aanleren.

Voor meer informatie zie onze website 

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Je krijgt bij ons een tijdelijke aanstelling voor de duur van één jaar
  • Een salaris van maximaal €2.801,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 30), een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld)
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als kok

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat wij vragen voor deze functie:

  • Een opleiding tot basis kok, aangevuld met praktijkervaring
  • Je hebt ervaring met de doelgroep: mensen met een (verstandelijke) beperking
  • Je werkt netjes en conform de HACCP-richtlijnen en hygiënecode Horeca
  • Je bent service gericht, naar zowel de cliënt als de gast
  • Je bent tactvol, gaat respectvol om met al je collega’s

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jürgen Jansen, telefoonnummer 06-30145470. Reageren kan tot en met 15 juli 2022. 

We zien je sollicitatie graag tegemoet!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar